Máte rádi humor a erotiku? Přijďte v pátek do POHODY!

Tento pátek 14.8.2015 od 18hodin bude v moderním Sportpenzionu Pohoda v Letkově u Plzně číst scifista Jan Vavřička fantastické povídky okořeněné erotikou a humorem. Jde o autorské čtení na podporu charitativního projektu Vostrá krása. Součástí pohodového večera bude malování veselých originálních karikatur malířem Petrem Šrédlem.

Cílená propagace v Plzni

Chcete být v pohodě? Přijďte tento pátek do Pohody v Letkově u Plzně!

Přijďte v pátek 14.8.2015 do moderního nekuřáckého Sportpenzionu Pohoda a užijte si pohodový večer! Součastí autorského povídkového večera bude malování veselých originálních karikatur malířem Petrem Šrédlem. Smyslem akce je užít si hezký páteční večer a především podpořit sdružení Krása v srdci, které bylo založeno počátkem roku 2009 a jehož cílem je podpora a pomoc sociálně slabším a problematickým skupinám.

Výtěžek půjde ve 100% výši na charitativní projekt Vostrá krása

Autor scifi povídek Jan Vavřička a malíř fantasy a scifi obrazů Petr Šrédl se rozhodli vytvořit ilustrovanou sbírku povídek s názvem Vostrá krása. Jde o charitativní projekt, který podporují: Miss České republiky Lucie Křížková, spisovatel Ivo Fencl, nejkrásnější Dívka Šumavy Barbora Povišerová, starosta města Stříbro Karel Lukeš, zpěvačka Bára Zemanová, Miss Czech Press Veronika Dejová, malířka Karolína Wellartová, režisér Petr Smazal, filmař Majk Kasl a finalistky soutěže Česko-Slovenská MISS 2015.

Mediálním partnerem je portál REGIONPLZEN.CZ

PROGRAM: Autorské čtení, malování karikatur, natáčení dokumentu.

ŽÁNR: humor, scifi, erotika

KDE: Sportpenzion pohoda Letkov (tel.: +420 773 140 012, +420 377 454 320, email: recepce@sportpenzionpohoda.cz)

KDY: v pátek 14.8.2015 v 18:00hod.

Vstupné: 50Kč či dobrovolné více. Veškeré peníze ze vstupného (50Kč) a z malování karikatur (100Kč) a z prodeje posledních kousků Vostré pohody (100Kč) půjdou na charitativní projekt Vostrá krása.

Přidejte se k události na Facebooku!

Autor: Redaktor REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka