Nabízíme špičkové úklidové prostředky pro nemocnice a další firmy

Sháníte účinné úklidové prostředky pro vytírání, mytí a zároveň dezinfekci různých ploch, podlah nebo chodeb? Obraťte se na profesionály na úklid ve zdravotnictví, dezinfekční prostředky a nemocniční hygienu!

Cílená propagace v Plzni

Sháníte kvalitní prostředky pro úklid?

Nabízíme profesionální úklidové prostředky pro nemocnice, zdravotnický sektor, fitnes centra, solária, bazény ale také pro úřady, kanceláře a všechny ostatní firmy.

Prostředky pro mytí, dezinfekci a boj se zápachem

V naší nabídce naleznete osvědčené prostředky určené k vytírání, mytí a dezinfekci podlah, chodeb a dalších ploch. Pokud si nevíte rady s výběrem správné a vhodné úklidové chemie, pomůžeme vám!

Pro vytírání podlah se vám budou hodit mopy, úklidové tyče a také mikrovláknové rukavice. Pokud se v rámci úklidu potýkáte také se zápachem z odpadkových košů, odpadových pytlů a nádob, doporučujeme vám použít  sypký biocidní granulát SANISENSE. Tento odstraňovač zápachu ničí zárodky bakterií, pohltí nepříjemný zápach a prostředí osvěží jemnou vůní po citronu.

Za zmínku také stojí úklidový prostředek AMPHOMOUSSE z Francie pro mytí, dezinfekci a oživení koženkových křesel, židlí a sedaček. AMPHOMOUSSE vytváří řídkou pěnu, pomocí které povrch nejenom vyčistíte, ale zároveň dezinfikujete a zabráníte šíření nebezpečných bakterií a mikroorganismů. Jedná se o dezinfekci postřikem na bázi tenzidů s malým obsahem KAS (kvartérní amoniové sloučeniny).

Od svých zákazníků víme, že úklidový prostředek zároveň regeneruje koženkové materiály a osvěží jemnou a příjemnou vůní. Zmíněný výrobek používají také solária a fines centra k mytí a dezinfekci ploch a povrchů, na které si klient sedá nebo lehá a které přichází do přímého kontaktu s kůží a pokožkou. Jedná se o schválený biocidní přípravek Ministerstvem zdravotnictví ČR vhodný také pro děti a těhotné ženy!

Dalším naším typem na kvalitní úklidový prostředek je BACTINYL AIR, který je určený k dezinfekci vzduchu, vhodný pro prostory s větším pohybem lidí (kanceláře, čekárny, solária, fitness centra, WC, apod). Tento pomocník zbaví ovzduší nejenom nebezpečných bakterií a mikroorganismů, ale zároveň místnost příjemně osvěží a navodí tak pocit čistoty a svěžesti vzduchu.

Přejeme vám pěkný den a pevné zdraví!

Tým společnosti KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.

Kontakty: Google+ nebo email: krasny@szo.cz

Podpořte nás na FACEBOOKU, prosím!

Fotogalerie
Autor: Jan Vavřička Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka