Nakoukněte do interiéru nového vozu ŠKODA KODIAQ

Krátce před světovou premiérou umožňuje česká automobilka nahlédnout do interiéru modelu ŠKODA KODIAQ.

Jarní servisní akce AUTO CB

První snímky dokládají, že i v interiéru sází ŠKODA na moderní, čistý a výrazný designový jazyk

Současně snímky ukazují vysoké a nekompromisní nároky značky na funkčnost a zpracování. Nová měřítka stanovuje ŠKODA v oblasti prostornosti – model KODIAQ nabízí největší zavazadlový prostor ve třídě a na přání bude dodáván i v sedmimístném provedení.

Interiér vozu ŠKODA KODIAQ působí výrazně a robustně
a současně vítá cestující přátelským charakterem. Podobně jako u ostatních modelů značky ŠKODA je nejen moderní a elegantní, ale odpovídá i požadavkům kladeným na vůz SUV. Každý detail ukazuje čistotu a preciznost, forma a funkce jsou ve zřejmém souladu. 

Expresivně a elegantně navržená přístrojová deska sází na přehlednost. 

Je rozdělena na dvě symetrické zóny určené pro řidiče a spolujezdce. Výrazné vertikální prvky, jako např. čtyři velké výdechy ventilace, jsou charakteristickým poznávacím znamením interiéru. Dva prostřední výdechy obklopují rozměrný displej palubního infotainment systému. Jeho hrany pokračují v horní části přístrojové desky a tvoří trpézovitý motiv, připomínající podobný detail na přední kapotě modelu ŠKODA KODIAQ. Velký displej je navržen v ušlechtilém designu připomínajícím sklo. Ovládání je Simply Clever, logické a intuitivní. Veškeré ovladače a funkce jsou snadno dostupné a intuitivně koncipované. Sedadla jsou vyrobena z kvalitních materiálů a při sezení poskytují řidiči i spolujezdci vysokou míru pohodlí.

Typickým poznávacím znamením vozů značky ŠKODA je nadprůměrná nabídka místa v interiéru

Konstruktéři modelu KODIAQ dokázali vytěžit z vnějších rozměrů – délka činí 4,70 metru a šířka 1,88 metru – pro interiér maximum. Na přání se poprvé nabízí toto SUV dokonce i se třetí řadou sedadel. Díky možnostem sklápění, podélného posunu zadních sedadel a nastavení sklonu opěradel se může interiér modelu KODIAQ pružně přizpůsobit aktuálním přepravním potřebám co do počtu osob i množství zavazadel. S objemem 720 až 2065 l (při sklopených sedadlech po strop) nabízí pětimístná ŠKODA KODIAQ největší prostor pro zavazadla ve třídě.
Na přání dodávané prvky jako je vyhřívaný věnec volantu přispívají k vysoké úrovni komfortu. To platí i pro více než 30 Simply Clever řešení, mj. ochranu hran dveří, elektricky ovládanou dětskou pojistku v zadních dveřích nebo opěrky hlavy poskytující oporu při spaní.

Nová ŠKODA KODIAQ oslaví světovou premiéru 1. září 2016 v Berlíně

Působivou inscenaci s prvky filmu, hudby a tance bude společnost ŠKODA AUTO přenášet od 19 hodin živě přes internet.
Přibližně 45minutovou prezentaci nového vozu bude možné sledovat živě přes Livestream na internetu. Média budou mít možnost vysílat přenos prostřednictvím Youtube na svých vlastních kanálech.  

Tip pro fanoušky nových automobilů

Pokud jste fanouškem nových automobilů značky Škoda ale i všech ostatních vozů různých značek a zajímáte se o automobilový průmysl, doporučujeme vám navštívit e-magazín o nových autech www.autonewsletter.cz. Jestliže patříte mezi prodejce automobilů a sháníte webovou aplikaci pro správu zakázek, navštivte stránky www.autoklient.cz.

Tip na závěr: Přečtěte si nový magazín Nové automobily v ČR. Je k dispozici online i ke stažení ve verzi PDF.

Fotogalerie
Autor: Kateřina Štveráková Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 31.08.2016 08:07
Video




7 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka