Návrat zimy přinesl desítky centimetrů nového sněhu.

Všechny sjezdovky ve Ski&Bike Špičák jsou v perfektním stavu

Cílená propagace v Plzni

Od začátku tohoto týdne připadlo ve Ski&Bike Špičák už více než 30 centimetrů čerstvého prašanu a v tuto chvíli (čtvrtek cca 8:30 hodin) stále ještě hustě sněží. “Zima se k nám vrátila doslova v Ladovské podobě. Na sjezdovkách máme opět metr sněhu. Nově napadaný průběžně upravujeme a promícháváme jej s původním firnem. Lyžování je na této struktuře sněhové pokrývky nejlepší, jaké může být,“ říká provozní ředitel areálu Vladimír Kasík.

Areál také využije napadaný přírodní sníh (nejvíce ho má podle předpovědi přibýt v průběhu dneška) k vylepšení vln a klopených zatáček na funline na Spodní Šanci. “Zvýšíme díky tomu profil vln i klopených zatáček, už jsme na tom začali pracovat,“ dodal Kasík.

Rozptyluje také obavy z jízdy na hory:“ Sám jezdím každý den z údolí na Špičák. Cesty jsou bez problémů průjezdné, parkoviště máme také uklizená, takže v tomto směru nikdo nemusí mít obavy.“

O víkendu se ve středisku nekoná žádná akce ani závody, takže všechny sjezdovky jsou volné bez omezení jenom pro veřejnost. V dosavadním průběhu ledna se každý den včetně víkendů lyžovalo bez jakýchkoli front.

Další aktuální info na www.spicak.cz.

Autor: Tereza Martinovičová Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka