Nechte na nás starosti s úklidem!

Již od roku 1993 nabízíme na Plzeňsku profesionální úklidové služby. Zajišťujeme komplexní servis: úklid kanceláří, výrobních hal, komerčních prostor i domácností.

Cílená propagace v Plzni

Již od roku 1993 nabízíme na Plzeňsku profesionální úklidové služby

Zajišťujeme komplexní servis – úklid kanceláří, výrobních hal, komerčních prostor i domácností již od roku 1993. Při úklidu používáme moderní a výkonné profesionální úklidové stroje a certifikované čisticí prostředky šetrné k životnímu prostředí.

Pravidelný úklid plzeňských kanceláří

Recepce, zákaznická centra, zasedací místnosti i kanceláře patří kreprezentativním prostorám každé firmy. Příjemné firemní prostředí je součástí renomé vaší společnosti a významně ovlivňuje rozhodování zákazníků. Svěřte proto úklid vaší firmy profesionálům.

Využijte pravidelného úklidového programu a my zajistíme vše potřebné – čištění podlahových krytin, dezinfekci sociálního zařízení, utírání prachu na všech volně dostupných plochách, likvidaci odpadu atd. Samozřejmě doplníme hygienický materiál a zabezpečíme kompletní servis provozu vaší firemní kuchyňky, včetně mytí nádobí. Rádi se postaráme i o mytí oken, dveří a dalších prosklených ploch. Na přání převezmeme péči i o všechny pokojové rostliny.

Jednorázový úklid

Mimořádný úklid je záležitostí časově velmi náročnou. Pro naši společnost ÚKLID PRESTO není ani jednorázový úklid jakéhokoli rozsahu žádným problémem. Rychle a spolehlivě uklidíme právě dokončené novostavby či rekonstruované prostory, bez potíží zvládneme rozsáhlý úklid po malířích nebo závěrečné úpravy před kolaudací. Jednorázový úklid můžeme provést jak vinteriérech, tak ve venkovních prostorách všech objektů, domů a bytů. Vyčistíme opláštění a prosklení budov, umyjeme okna, vyčistíme koberce.

Prověřujeme spolehlivost našich pracovníků

V našem týmu najdete pouze prověřené a vyzkoušené pracovníky splňující přísné nároky, které jsou na ně kladeny – bezúhonnost, pečlivost, spolehlivost. Odvedená práce je samozřejmě systematicky kontrolována dispečerem naší firmy, který spolupracuje s odpovědnou osobou na straně zákazníka. Pokud by přesto náhodou došlo k jakékoli škodě, všichni členové našeho týmu jsou samozřejmě pojištěni.

Máte zájem o úklidové služby?

Kontaktujte plzeňskou úklidovou firmu ÚKLID PRESTO:

ÚKLID PRESTO, S.R.O.

Šikmá 214/8

Plzeň 318 00

mobil: +420 724 055 081
e-mail: info@uklidpresto.cz 
web: www.uklidpresto.cz

FACEBOOK: Přidejte se k nám!

Autor: ÚKLID PRESTO, S.R.O. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka