Nové BMW řady 8 Coupé

Nové BMW řady 8 Coupé bude na světové trhy uvedeno v listopadu 2018. Sportovní vůz se bude vyrábět v závodě BMW v Dingolfingu, který je také domovem BMW řady 7 Sedan.

Jarní servisní akce AUTO CB

Představením nového BMW řady 8 Coupé se začala psát zcela nová kapitola v dlouhé historii výjimečných sportovních vozů bavorského výrobce prémiových automobilů. Aktuální modelové ofenzivě značky v luxusním segmentu současně uděluje mimořádně dynamický start. BMW řady 8 Coupé je automobil snů, který se vyznačuje vynikajícím výkonem, emocemi bouřícím designem, špičkovým luxusem a výjimečně pokročilými prvky výbavy.

Představením nového BMW řady 8 Coupé se začala psát zcela nová kapitola v dlouhé historii výjimečných sportovních vozů bavorského výrobce prémiových automobilů. Aktuální modelové ofenzivě značky v luxusním segmentu současně uděluje mimořádně dynamický start. BMW řady 8 Coupé je automobil snů, který se vyznačuje vynikajícím výkonem, emocemi bouřícím designem, špičkovým luxusem a výjimečně pokročilými prvky výbavy v otázkách technologií zobrazování a ovládání, asistenčních systémů a konektivity.
Číslice 8 v označení nového modelu svědčí o tom, že novinka se v rámci nabízených modelů BMW pyšní vrcholným statusem. Stejně jako v minulosti, i v případě BMW Z8 a také současného BMW i8 je toto označení vyhrazeno pro výjimečně sportovní automobily vzbuzující emoce. Z toho důvodu se BMW řady 8 Coupé stane klíčovým prvkem v modelové ofenzivě v luxusním segmentu, kterou si BMW Group vytýčila jako součást své strategie NUMBER ONE > NEXT.

Design exteriéru: Nový designový styl dává sportovní přitažlivosti novou tvář.
Exteriér nového BMW řady 8 Coupé vyzařuje velmi moderní podobu sportovní přitažlivosti, kterou nádherně snoubí s nádechem exkluzivity a smyslnou přitažlivostí.

Extrémně úzké světlomety, volitelné laserové světlomety BMW.
Obrovský výkon sportovního vozu ohromujícím způsobem zviditelňuje propracovaný, směrem vpřed směřující přední nárazník, velké nasávací otvory, které vypadají ještě lépe na BMW M850i xDrive Coupé a ve spojení s M sportovním paketem, a precizní tvary přední kapoty.

Precizní detaily optimalizují aerodynamiku a hmotnost.
Odpor vzduchu aerodynamické karoserie nového BMW řady 8 Coupé napomáhá snižovat téměř kompletně zakrytý podvozek, aktivní ovládání lamel masky chladiče ve tvaru ledvinek a větrné clony a boční průduchy Air Breather. Proudění vzduchu usměrňují také spodní části vnějších zpětných zrcátek, namontované přímo na spodní lištu bočního okna.

Tip pro fanoušky nových automobilů

Pokud jste fanouškem automobilů značky BMW ale i všech ostatních vozů různých značek a zajímáte se o automobilový průmysl, doporučujeme vám navštívit e-magazín o nových autech www.autonewsletter.cz. Jestliže patříte mezi prodejce automobilů a sháníte webovou aplikaci pro správu zakázek, navštivte stránky www.autoklient.cz.

Fotogalerie
Autor: AutoSystem a.s. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
po 25.06.2018 22:24



5 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka