NOVÉ ISUZU D-MAX

Osvědčený japonský pick-up Isuzu D-MAx přijede v průběhu léta v novém do autosalonu Dajbych. Nastupující generace přinese aktraktivnější design, ale zůstane stále poctivým pracantem.

Jarní servisní akce AUTO CB

D-MAX spojuje to nejlepší z užitkového a osobního vozu. Pick-up tradičního japonského výrobce je všestranný: robustní a silný, přitom stylový a pohodlný. S třemi verzemi kabin nabízí četné možnosti využití, firemní i soukromé. To že má DNA užitkového vozidla se ukazuje také na jeho kvalitách. Díky velkoryse koncipované nákladní ploše s dvojitým ocelovým krytem pojme náklad až do jedné tuny. Všechny modely s pohonem 4x4 jsou schváleny pro třítunové zatížení přívěsu. Design, který dodává Isuzu D-MAX elegantní vzhled plný síly, se zrcadlí i v jeho vnitřní charakteristice. Kromě toho splňuje moderní pick-up aktuální ekologické normy a standardem je i vysoká bezpečnost. Nový design, aerodynamické tvary pro nižší spotřebu i hluk a osm barev karoserie.

A co nás čeká nového?

  • větší tuhost platformy i karoserie díky většímu podílu vysokopevnostní oceli

  • svalnatý design

  • lepší odhlučnění interiéru

  • brodivost 80 cm

  • elektromagnetický zadní diferenciál pro lepší průchodnost terénem

  • vylepšená stabilita, ovladatelnost, řízení a brzdy

  • vylepšený čtyřválcový turbodiesel 1,9 l – 150 koní a 350 Nm

VÍCE NA STRÁNKÁCH AUTOSALONU DAJBYCH >>>

VŮZ PRO PRÁCI I DOBRODRUŽSTVÍ

Vyvinut profesionály pro profesionály: Ať už pro řemeslníky, doly nebo hasiče je vysoce flexibilní spolupracovník, který se podřídí speciálním potřebám každé společnosti. Svou podstatou se hodí i jako rodinný vůz například pro horské oblasti nebo expediční offroad auto.

VOZY ISUZU

Isuzu patří k tradičním výrobcům aut v Japonsku a je světově nejúspěšnějším konstruktérem dieselových motorů. Kromě terénních vozů má v portfoliu nákladní automobily a autobusy. Autosalon Dajbych je autorizovaným dealerem terénního pick-upu D-Max.

Filosofií Isuzu je životnost, flexibilita a funkčnosSpeciální výzkumná a vývojová centra se starají o stále vzrůstající technologickou úroveň. Výsledkem je bezpečnost, hospodárnost a nízké hodnoty emisí.

Historie Isuzu 

 

HISTORIE ISUZU

Historie automobilky Isuzu sahá do roku 1916, první vůz opustil brány továrny v roce 1922 a šlo tak o první japonské auto vůbec. V roce 1936 začíná Isuzu s vývojem dieselových motorů DA6 a DA4 a začíná tak jeho světové vedení v dieselové technologii.

Isuzu drží primát i v dalších oblastech. Namátkou: vedoucí postavení nákladních vozů ELF v Japonsku, v roce 1989 dokonce největší světový výrobce středně těžkých užitkových vozů, vynález vířivé elektrické brzdy pro kolejová vozidla, první charta životního prostředí, opakované top ten mezi nejlepšími motory světa, první vůz, který splnil přísné emisní limity v roce 2002 atd.

Fotogalerie
Autor: Autosalon DAJBYCH Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
čt 23.01.2020 15:20



2 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka