Nové přírůstky do rodiny Porsche Platinum Edition

Přírůstek do rodiny Porsche Platinum Edition: Cayenne S a Cayenne S Diesel ve speciální sérii Platinum Edition jsou díky vysoce kvalitní výbavě pro zákazníky stále atraktivnější. Do rozšířené výbavy série patří jedenadvacetipalcová sportovní kola v provedení Platinum hedvábný lesk, osmipolohové kožené sportovní sedačky včetně středových pásů z alcantary z modelu Cayenne GTS a další prvky, které zákazníkům nabízí ještě větší komfort.

Cílená propagace v Plzni

Vytříbený exteriér

Mimořádnou hodnotu dodává novým modelům edice Platinum jemně vytříbený exteriér. Vedle černé a bílé ve standardní výbavě je volitelně v nabídce pět metalických odstínů: hluboká čerň, mahagon, purpurit, carrara bílá a rhodium. Exteriérový balíček obsahuje sportovně elegantní černé akcenty ve vysokém lesku, tónované zadní sklo pro zajištění soukromí a rozšířené podběhy kol v barvě vozu.

V edici Platinum se snoubí sportovní styl s funkčností

Díky bixenonovým hlavním světlometům se systémem Porsche Dynamic Light System (PDLS), servořízení Plus a přednímu a zadnímu parkovacímu systému je jízda ve městě i na dlouhé vzdálenosti ještě snadnější. Automatické clonění venkovních i vnitřních zrcátek zabraňuje oslnění vzadu jedoucími vozidly.

Při nastupování se na předních nástupních lištách vylepšených modelů Cayenne S objeví nápis „Platinum Edition“.

Všechny opěrky hlavy jsou označeny logem Porsche, přední sedačky jsou vyhřívané. 

I v oblasti infotainmentu jsou modely edice Platinum skvěle vybavené. Standardně obsahují systém Porsche Communication Management (PCM) včetně online navigace, modulu Connect plus a systému BOSE® s prostorovým zvukem. Dalším prvkem typickým pro tuto edici jsou sportovní analogové hodiny na přístrojové desce.

Výkon a spotřeba nových speciálních modelů zůstávají stejné

3,6 litrový šestiválec se dvěma turby modelu Cayenne S s výkonem 309 kW (420 koní) má podle typu pneumatik spotřebu 9,8 až 9,5 litrů paliva na 100 kilometrů. Dvěma turby přeplňovaný osmiválec vozu Cayenne S Diesel dává výkon až 283 kW (385 koní) při spotřebě 8,2 až 8,0 litrů nafty na 100 kilometrů, opět v závislosti na zvolených pneumatikách. Cena vozu Cayenne S Platinum Edition v Česku začíná na 2.453.578,12 Kč, u verze Cayenne S Diesel Platinum Edition pak na 2.536.502,50 Kč (vždy včetně DPH).

Tip pro fanoušky nových automobilů

Pokud jste fanouškem automobilů značky Porsche ale i všech ostatních vozů různých značek a zajímáte se o automobilový průmysl, doporučujeme vám navštívit e-magazín o nových autech www.autonewsletter.cz. Jestliže patříte mezi prodejce automobilů a sháníte webovou aplikaci pro správu zakázek, navštivte stránky www.autoklient.cz.

Tip na závěr: Přečtěte si nový magazín Nové automobily v ČR. Je k dispozici online i ke stažení ve verzi PDF.

Fotogalerie
Autor: Kateřina Štveráková Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka