NOVÉ SUV CITROËN C3 AIRCROSS: JIŽ 100 000 PRODANÝCH VOZŮ

Nové kompaktní SUV Citroën C3 Aircross dosáhlo za pouhých deset měsíců od uvedení na trh 100 000 prodaných kusů, z toho téměř 40 000 ve Francii.

Cílená propagace v Plzni

Jde o druhý nejprodávanější vůz značky hned po C3. Celosvětové prodeje značky Citroën v první polovině roku vzrostly o 9 %, v Evropě dokonce znamenaly rekord za posledních 7 let!

Nové kompaktní SUV Citroën C3 Aircross, kterého se od uvedení na trh v loňském říjnu prodalo již 100 000 kusů, z toho téměř 70 000 od začátku roku 2018, potvrzuje svou obchodní dynamiku. Díky tomu výsledku se tento model stal druhým nejprodávanějším vozem Citroën, hned po nové C3. Tento úspěch podtrhuje ofenzívu značky: v prvním pololetí 2018 dosáhly celosvětové prodeje vozů Citroën růst o 9 % (oproti 1. pololetí roku 2017), v Evropě jde o rekord za posledních 7 let.

Mezi silné stránky nového kompaktního SUV Citroën C3 Aircross patří jedinečný design s možnostmi personalizace, příkladná modularita, ale také 12 podpůrných prvků řízení. Jeho atraktivitu potvrzuje i zastoupení prodaných vozů s vyšší verzí výbavy, jež jsou symbolem nákupů „pro radost“:

  • o 55 % > objednaných vozů v nejvyšší verzi výbavy (Shine)

  • o 35 % > objednaných vozů s jedním ze 4 příplatkových stylů interiéru

  • o 25 % > objednaných vozů s jinou barvou střechy, než je karoserie a 30 % s balíčkem „Pack Color“ (barevné prvky na střešních nosičích, u zadního postranního okénka, u zpětných zrcátek a lišt kolem světlometů)

Nové kompaktní SUV C3 Aircross již získalo evropskou cenu AUTOBEST 2018 a ocenění „Auto roku“ v hodnocení Trophées Argus 2018 ve Francii.

Tip pro fanoušky nových automobilů

Pokud jste fanouškem automobilů značky Citroën ale i všech ostatních vozů různých značek a zajímáte se o automobilový průmysl, doporučujeme vám navštívit e-magazín o nových autech www.autonewsletter.cz. Jestliže patříte mezi prodejce automobilů a sháníte webovou aplikaci pro správu zakázek, navštivte stránky www.autoklient.cz.

Fotogalerie
Autor: AutoSystem a.s. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
út 14.08.2018 07:18



5 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka