Nové vrchem plněné pračky Philco jsou na trhu!

Už i značka Philco se zařadila do sortimentu vrchem plněných praček.

Jarní servisní akce AUTO CB

Dva nové modely

Značka Philco poslala na trh s vrchem plněnými pračkami rovnou dva modely. Oba modely jsou zajímavé nejen svou mimořádnou specifikací, ale i českými popisky na ovládacím panelu.

U vyššího modelu PLD 1273 TL zákazníci ocení digitální displej a funkci Soft opening, která poskytuje větší komfort při praní prádla. Věříme, že nová pračka značky Philco bude věrným pomocníkem v domácnosti.

Záruka 5 let

I na nové modely praček Philco je poskytována prodloužená záruka na 5 let.

Potřebujete poradit s výběrem? Obraťe se na nás!

Náš proškolený personál se Vám bude plně věnovat a pomůže Vám najít nejlepší možné řešení, které bude vyhovovat Vašim potřebám a požadavkům.

ELEKTRO EFEKT s.r.o.
Sportovní 783
339 01 Klatovy

Telefon: +420 376 322 653
Mobil: +420 724 824 420
E-mail: info@elektroefekt.cz; eshop@elektroefekt.cz
E-shop: http://www.elektroefekt.cz

O firmě ELEKTRO EFEKT

Elektro Efekt s.r.o. provozuje kamenný a internetový obchod s elektronikou. Nabízí servis i montáž prodávaného elektra (pračky, myčky na nádobí, lednice, mrazáky, žehličky, vysavače, kulmy, domácí pekárny). Firma má sídlo v Klatovech a je specialista na špičkové pračky Philco. Elektro Efekt v Klatovech má obrovské zkušenosti v oblasti prodeje a servisu spotřební elektroniky.

V nabídce eshopu naleznete

  • bílé zboží (ledničky, pračky, sušičky na prádlo, mrazáky, sporáky, odsavače par, myčky nádobí nebo vestavné spotřebiče)

  • malé domácí spotřebiče (vysavače, péče o prádlo, péče o tělo, ventilátory, topidla, espressa a kávovary, Sodastream, kuchyňské spotřebiče, mikrovlnné trouby, nádobí)

  • televize, foto, audio (televize, přehrávače DVD, MP3, audiosystémy, přenosné audio, retro audio, radiobudíky, fotoaparáty, fotorámečky, kamery, TV antény, satelitní technika, propojovací kabely a příslušenství)

  • PC, mobily, GPS (GPS navigace, mobilní telefony, paměťové karty, USB paměti, CD, DVD média, tiskárny, notebooky, myši, klávesnice, tablety, kalkulačky, propojovací kabely)

Autor: ELEKTRO EFEKT s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka