Nový kompaktní užitkový vůz Toyota PROACE CITY

Zbrusu nová Toyota ?PROACE CITY se 30. dubna 2019 představí ve světové premiéře na přehlídce užitkových vozidel v britském Birminghamu.

Jarní servisní akce AUTO CB

Toyota s ní vstupuje do klíčového segmentu kompaktních dodávek, čímž rozšíří a zatraktivní svoji nabídku lehkých užitkových vozů

Nová Toyota PROACE CITY se připojí k dodávkovému vozu střední hmotnostní kategorie PROACE a pick-upu Hilux. Cílem nového modelu je posílit zastoupení Toyoty na evropském trhu lehkých užitkových vozidel, kde kompaktní užitkové automobily odvozené od osobních verzí tvoří přibližně 35 % celkových prodejů.

Nová Toyota PROACE CITY je dalším výsledkem úspěšné spolupráce Toyoty s Groupe PSA, ze které vzešla i stávající modelová řada užitkových vozů PROACE.

Kompletní podrobnosti o nové Toyotě PROACE CITY včetně pohonných jednotek, provedení karoserie a rozměrů budou oznámeny během světové premiéry tohoto modelu.

Tip pro fanoušky nových automobilů

Pokud jste fanouškem automobilů značky Toyota, ale i všech ostatních vozů různých značek a zajímáte se o automobilový průmysl, doporučujeme vám navštívit e-magazín o nových autech www.autonewsletter.cz. Jestliže patříte mezi prodejce automobilů a sháníte webovou aplikaci pro správu zakázek, navštivte stránky www.autoklient.cz.

Hledáte ověřená skladová auta s garantovanými parametry? Navštivte stránku skladové vozy ihned k dodání.

Autor: AutoSystem a.s. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 02.04.2019 10:00



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka