Nový responzivní web pro reality GLOBÁL

Inovovali jsme webové stránky plzeňské realitní společnosti GLOBÁL, s.r.o. Nyní jsou www stránky plně responzivní a plnohodnotně se zobrazují na chytrých telefonech, tabletech a samozřejmě také na tradičních PC a noteboocích. Jsme velmi rádi, že s touto tradiční plzeňskou realitkou dlouhodobě spolupracujeme.

Jarní servisní akce AUTO CB

Společnost GLOBÁL, s.r.o. má nový responzivní web od UNIWEBU

Společnost GLOBÁL, s.r.o., reality a poradenství, byla založena v roce 1992 a má tedy dlouhodobou tradici na trhu s nemovitostmi. Firma GLOBÁL pomohla při prodeji nemovitostí již více než stovkám zákazníků. Činnost firmy se během doby rozšířila také o finanční služby sesterské společnosti GLOBAL ONE. Rovněž se zabývá developerskou činností – výstavbou a prodejem nových domů, bytů a vil.

Děkujeme firmě GLOBÁL - silnému hráči na trhu s nemovitostmi, že si nás zvolila pro realizaci důležité změny v oblasti online marketingu. Společně jsme realizovali přechod původního webu na novou responzivní technologii a dnes již mohou klienti GLOBÁLu pohodlně surfovat pomocí svých tabletů a mobilních telefonů na stránkách www.realityglobal.cz.

UNIWEB při přechodu na nový web zajistil:

Máte zájem o obdobné řešení? Kontaktujte UNIWEB!

UNIWEB, s.r.o.

Kopeckého sady 13
Plzeň 301 00

e-mail: uniweb@uniweb.cz

web: www.uniweb.cz

Připojte se k nám na FACEBOOKu!

Autor: Jan Vavřička Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka