Nový stylový LEAF Black Edition od Nissanu

Nový Nissan LEAF Black Edition je limitovanou sérií elektromobilu, která vstoupí na trh v březnu 2017. LEAF Black Edition potvrzuje závazek společnosti Nissan v oblasti inteligentní mobility. Spojuje špičkové technologie elektromobilu s elegantním a inovativním designem.

Cílená propagace v Plzni

Nissan představil nový LEAF Black Edition

Model nastavuje laťku pro elegantní a luxusní design v segmentu sériově vyráběných elektromobilů.

Black Edition vychází ze stávající úrovně výbavy Acenta 

Navíc nabízí inovativní design a četná zdokonalení dynamického stylingu. Stylový exteriér zahrnuje 16” černá hliníková kola, světlomety LED, osvětlené prahové lišty, tónovaná skla, černé kryty bočních zrcátek a černý zadní střešní spoiler. Luxusní nádech dodávají interiéru rohože s modrým prošíváním.

Nejnovější verze telematického a parkovacího systému

Leaf Black Edition má také ve standardní výbavě nejmodernější verzi telematického systému NissanConnect EV a inovativní technologii panoramatického kamerového parkovacího systému.
 
Ředitel divize elektromobilů společnosti Nissan Europe Gareth Dunsmore uvádí: „Model Nissan LEAF Black Editon přináší na trh cenově dostupný sériově vyráběný elektromobil ve stylovém a luxusním provedení. Našim zákazníkům vždy nabízíme vzrušující inovace a tento vůz není výjimkou. Díky špičkové technologii panoramatického kamerového parkovacího systému se řidiči za volantem mohou cítit jistěji – což je podstatou vize Inteligentní mobility Nissan.“

Pouze od března do sprna!

Model vyráběný v limitované sérii se v Evropě bude prodávat pouze od března do srpna 2017. Prvních 1000 zákazníků obdrží bezplatný Wi-Fi hotspot, který obslouží až 8 zařízení.
 
Nissan LEAF uvedený na trh v roce 2010, je prvním sériově vyráběným elektromobilem. Jeho nejnovější verze s 30kWh baterií nabízí dojezd až 250 km, a přináší tak řidičům nové možnosti. Nissan dlouhodobě usiluje o inteligentnější a udržitelnější budoucnost. Naši zákazníci po celém světě již najeli přes 2,5 miliardy kilometrů na elektrický pohon.
 
Modelu LEAF se od uvedení na trh v roce 2010 po celém světě prodalo téměř 240 000 vozů, z nichž přes 64 000 jezdí po evropských silnicích. Stal se tak nejprodávanějším elektromobilem na světě.

Tip pro fanoušky automobilů

Pokud jste fanouškem automobilů značky Nissan ale i všech ostatních vozů různých značek a zajímáte se o automobilový průmysl, doporučujeme vám navštívit e-magazín o nových autech www.autonewsletter.cz. Jestliže patříte mezi prodejce automobilů a sháníte webovou aplikaci pro správu zakázek, navštivte stránky www.autoklient.cz.

Tip na závěr: Přečtěte si nový magazín Nové automobily v ČR. Je k dispozici online i ke stažení ve verzi PDF.

Fotogalerie
Autor: Kateřina Štveráková Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
út 15.11.2016 08:50




10 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka