O SVATOJÁNSKÉM VEČERU KŘTILI DVD VOLFŠTEJN

Tradiční Svatojánský večer se letos konal v černošínských muzejních zahradách. Hlavním tahákem pro návštěvníky byla premiéra filmu Volfštejn z autorské dílny Libora Marka, který se svým štábem připravil 43 minut dlouhý dokument, který vypráví příběhy šlechtického hradu u Černošína.

Cílená propagace v Plzni

Dva moderátoři provází diváka záhadami, upozorní na různé zajímavosti, ve filmu jsou i staré fotografie a oživené pradávné pověsti. "Bylo to devět měsíců práce, ale když jsem viděl reakce a slyšel ohlasy návštěvníků, tak myslím, že to stálo za to, což nás všechny moc těší. I sami vystupující říkali, že v Černošíně byla skvělá návaznost a spolupráce s diváky. Překvapila nás i pěkná účast a počasí byl skvělý bonus. Zájemci o DVD si jej mohou koupit v černošínském muzeu," uvedl Libor Marek. I paní Růžená Šperlová z Přimdy si večer s dětmi užívala. "Mám zde v Černošíně příbuzné, tak jsme tu s nimi, je to takové rodinné setkání. Překvapilo mě pěkné zázemí v této zahradě, takové akce se sem hodí, navíc šlo o opravdu krásný program pro všechny. Rozhodně jsme se bavili a odnášíme si pěkný zážitek," řekla mladá maminka. Starosta byl mezi těmi, kdo křtil DVD. "Myslím, že šlo o pěkný a vydařený počin této skvělé filmařské party, za což jim a i všem dalším vystupujícím moc děkuji. Filmování přineslo jistě mnoho hodin práce, ale výsledek za to stojí. Celému štábu přeji mnoho dalších podobných úspěchů a Černošínským děkuji, že přišli akci podpořit," uvedl starosta města Miroslav Plincelner.
V celovečerním programu viděli návštěvníci šermdivadlo Clatonii z Klatov, kejklíře Petra Theimera, skupinu historického šermu  Zlatý Grál z Tachova a ohňovou show.

MarS

Další fotografie najdete na sihelska.stribro.cz (od 27.6.) Video později.

Fotogalerie
Autor: Martina Sihelská Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
po 26.06.2017 00:00




0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka