Obvod obstarává ochranné vybavení k eliminaci koranaviru

Městský obvod Plzeň 3 věnuje v souvislosti s výskytem koronaviru soustavnou péči obstarávání ochranných roušek a dezinfekčních prostředků v boji proti onemocnění Covid – 19. Ty se pak snaží v rámci možností distribuovat těm nejpotřebnějším

Jarní servisní akce AUTO CB

Obvodu se podařilo prozatím zakoupit 1300 kusů bavlněných roušek a část z nich okamžitě poslal tam, kde je jich hodně třeba - 200 kusů Městskému ústavu sociálních služeb v Plzni a dalších 50 kusů do seniorské organizace. V brzké době je očekávána dodávka 200 ks omyvatelných roušek, z nich plná polovina je určena dětem.

Obvod se rovněž stará o dodávky roušek, hygienického a dezinfekčního vybavení pro 55. MŠ v Mandlově ulici, která zajišťuje péči pro děti zdravotníků, pracovníků integrovaného záchranného systému a dalších vybraných profesí, které jsou v první linii v boji s nákazou. 

Nezapomíná se ani na dobrovolné hasiče v našem obvodu. Všem jednotkám na území obvodu byly dodány roušky a dle potřeby i dezinfekce. Dezinfekční očistou suchou parou prošla i budova Úřadu Městského obvodu, Plzeň 3 a dezinfekčními gely a rouškami jsou vybaveny i jednotlivá pracoviště úřadu.

Ve svém úsilí i nadále pokračujeme

Autor: Miroslav Knotek Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 28.03.2020 00:41




0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka