Od pondělí 13. března se lyžuje za ceny vedlejší sezony

Poprvé po třech letech trvá zimní provoz ve Ski&Bike Špičák více než 100 dnů

Cílená propagace v Plzni

Od 30 do 50 centimetrů sněhu mají aktuálně sjezdovky na šumavském Špičáku. Zimní sezona se přehoupla do své poslední fáze a od pondělí 13. března se lyžuje za ceny vedlejší sezony, tzn. všechny skipasy zlevnily o 20 procent. Celodenní pro dospělého stojí 490 korun, dětský 345 korun a rodinná 1180 korun. Využít se stále dají i dvouhodinové a čtyřhodinové skipasy (podrobnější ceník naleznete zde: http://lyzovani.spicak.cz/cz/sekce/skipassy-18/).

„V neděli 12. března jsme poprvé po třech letech pokořili hranici 100 dnů trvání zimní sezony. Chtěli bychom jet až do prvního dubnového víkendu (sobota 1. až neděle 2. dubna). Když počasí nebude proti, dostaneme se na cca 120 dnů. Masově už lidi asi jezdit nebudou, ale bereme to i jako poděkování všem našim věrným, kteří u nás lyžují týden co týden. Prostě ti, kdo si zakoupili celosezónní permanentky si tak nyní za odměnu užívají prázdné sjezdovky, “ říká k finále špičácké zimy provozní ředitel Ski&Bike Špičák Vladimír Kasík.

Další aktuální info (včetně záběrů z kamer u rozhledny a nástupu na lanovku): www.spicak.cz.

Ski&Bike Špičák: 8,5 kilometrů sjezdovek, 88% zasněžováno technickým sněhem. Celkem 5 hlavních: černá – Šance (nejprudší v ČR), červené - U Zalomeného, Slalomová, modré – Spodní Šance,Turistická, Freestyle Area – Lubák, dětský areál a hřiště pod hotelem Sirotek. Přepravu zajišťuje čtyřsedačková lanovka (2400 osob/hodina, délka 1272 m) a 10 dalších vleků s celkovou kapacitou 7550 osob/hodina. Pro běžkaře vlastní okruh a desítky kilometrů upravovaných tratí vokolí.

Společný skipas Železnorudska pro areály Ski&Bike Špičák, Nad Nádražím a Belveder.

Autor: Tereza Martinovičová Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka