OK Záchlumí, a. s. se aktivně zapojuje do Operačního programu Zaměstnanost

OK Záchlumí, a. s. se v oblasti firemního vzdělávání a rozvoje zaměstnanců aktivně zapojuje do Operačního programu Zaměstnanost a organizuje vzdělávací aktivity pro své zaměstnance také v rámci tohoto programu.

Cílená propagace v Plzni

OK Záchlumí, a.s. dbá na firemní vzdělávání a rozvoj zaměstnanců

Vedení společnosti OK Záchlumí, a. s. si plně uvědomuje, že nejdůležitějším nástrojem úspěchu jsou její lidské zdroje, jejich potenciál. Proto je oblasti rozvoje lidských zdrojů věnována značná pozornost. Zavedený moderní systém firemního vzdělávání je zaměřen jak na oblast "hard skills", tak i na "soft skills". Naši zaměstnanci jsou pravidelně školeni ve svých kvalifikačních dovednostech i dalších oblastech souvisejících s jejich profesním růstem tak, aby byla zaručena konkurenceschopnost firmy na dynamicky se rozvíjejícím strojírenském trhu i jich samotných na trhu práce.

OK Záchlumí, a. s., se v této oblasti aktivně zapojuje do Operačního programu Zaměstnanost a organizuje vzdělávací aktivity pro své zaměstnance také v rámci tohoto programu.

O společnosti

Akciová společnost OK Záchlumí, a. s. vznikla dne 26. března 2007 zápisem do obchodního rejstříku vedeného u Krajského soudu v Plzni – oddíl B, vložka 1302.

OK Záchlumí, a. s. je nová česká firma, která se počtem zaměstnanců řadí mezi podniky střední velikosti. Ve své činnosti navazuje na výrobní program a služby poskytované závodem Záchlumí v rámci společnosti OSONA holding, a. s. a bývalou společností Opravy a kovovýroba Záchlumí, a.  s.

 Hlavní činností OK Záchlumí, a.s. je výroba dílů pro stavební stroje a nákladní automobily,  výroba zemědělských strojů, CNC pálení (laser, plazma, autogen) a tváření plechů za  studena lisováním.
 Společnost se v menší míře zabývá také výrobou speciálních kovových palet a zařízení pro  transport, manipulaci a skladování včetně navazujících komponentů.
Obchodní aktivity firmy jsou zaměřeny na Českou republiku a země Evropské unie. Převážná část produkce je určena pro zahraniční trh.

Současné výrobní, technické i personální vybavení společnosti umožňuje pružně reagovat na poptávku zákazníků. Dodržování termínu dodávek i vysoká kvalita výrobků jsou samozřejmostí. Svou činností je společnost schopna uspokojit požadavky náročných tuzemských i zahraničních partnerů ve svém výrobním oboru.

ZAKÁZKOVÁ KOVOVÝROBA PRO REGIONY PLZEŇ, KARLOVY VARY A CELOU ČR

Jsme specialisté na zakázkovou kovovýrobu již od roku 2007. Zajišťujeme řezání železa autogenem, laserové řezání kovů a plechu, svařování mig mag, průmyslové robotické svařování, svařování ocelových konstrukcí. Nabízíme také služby jako rovnání výpalků, cnc soustružení a strojní obrábění kovů. Zakázkovou kovovýrobu zajišťujeme pro regiony Plzeň, Klatovy, celé západní Čechy (Plzeňský kraj), Karlovy Vary (Karlovarský kraj), Ústí nad Labem, severní Čechy a celou ČR.

NAŠI ZÁKAZNÍCI NEJČASTĚJI OBJEDNÁVAJÍ TYTO SLUŽBY

  • kovovýroba v regionech Plzeň, Klatovy, Tachov, Domažlice, Rokycany (Plzeňský kraj), Karlovy Vary (Karlovarský kraj), Ústí nad Labem (severní Čechy)
  • průmyslové robotické svařování
  • pásová, kotoučová pila dělení kovu
  • laserové řezání kovů, řezání plechu laserem
  • řezání železa autogenem
  • rovnání výpalků
  • svařování mig mag
  • svařování ocelových konstrukcí
  • cnc soustružení
  • soustružení kovů
  • tváření plechů za studena
  • tváření a lisovaní plechu
  • strojní obrábění kovů
  • kovo obrábění
  • třískové obrábění kovů
  • cnc obrábění kovů

Jsme specialisté na kovovýrobu, svařování a přesné CNC pálení pro regiony Plzeň, Karlovy Vary a celou ČR

Pokud hledáte specialisty na kovovýrobu, svařování a přesné CNC pálení, kontaktujte firmu OK Záchlumí, a.s.

OK ZÁCHLUMÍ, A.S.
ZÁCHLUMÍ 45
349 01 STŘÍBRO
Dodavatel odborných služeb v oblasti zakázkové kovovýroby v Plzeňském a Karlovarském kraji a celé ČR

Tel. - ústředna:     374 622 027
Tel. - sekretariát : 374 616 249
Fax:  374 622 020
E-mail: okz@okz.cz
Web: www.okz.cz

Autor: OK Záchlumí, a.s. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka