Panasonic ukazuje budoucnost sportovních přenosů během olympijských her

Společnost Panasonic slaví třicet let v pozici hlavního sponzora olympijských her.

Cílená propagace v Plzni

Společnost Panasonic Corporation, hlavní sponzor 23. zimních olympijských her a oficiální celosvětový partner 12. zimních paralympijských her v korejském Pchjongčchangu, dnes oznámila zahájení řady marketingových aktivit v souvislosti s touto událostí. Prostřednictvím svých marketingových aktivit hodlá Panasonic šířit radost, vzrušení a napětí spojené se sportem a podpořit olympijské a paralympijské hnutí.

V rámci své sponzorské činnosti dodá společnost Panasonic pět špičkových 4K projektorů PT-RQ32K do 8K kinosálu, který bude fungovat v Mezinárodním vysílacím centru (International Broadcasting Center, IBC) přímo v Pchjongčchangu. Centrum provozují společně organizace Olympic Broadcasting Services (OBS) a Japan Broadcasting Corporation (NHK), zmíněný kinosál slouží k představení špičkového obrazu v rozlišení 8K a v HDR kvalitě. Jde o nejvyšší standard obrazové kvality příští generace, který se na olympijských hrách představí poprvé. Panasonic tak pomáhá divákům seznámit se s úplně novým způsobem sledování sportovního zápolení díky dokonale realistickému obrazu. Ten se jistě prosadí i na dalších akcích, například na olympiádě v Tokiu v roce 2020.

Celá řada akcí na podporu olympijského a paralympijského hnutí a s ním spojených ideálů se odehraje i v budově Panasonic Center v Tokiu. Stálý výstavní prostor v prvním patře budovy nabídne interaktivní výstavy zaměřené na tři hlavní témata – sport, kulturu a vzdělávání. Součástí expozice bude široký výběr aktivit, do nichž se budou moci zapojit libovolní návštěvníci včetně dětí a mládeže.

Kromě těchto aktivit se bude v tokijském Panasonic Center během olympijských her v Pchjongčchangu konat i samostatná výstava ktéto olympiádě. Tu Panasonic připravuje ve spolupráci s Mezinárodním olympijským výborem. V prvním patře bude zřízena nová sekce pro exponáty spojené s olympiádou vPchjongčchangu. Její návštěvníci si budou moci užít radost a vzrušení z her prostřednictvím videozáznamů a dalších médií.

Ve dnech 22. – 24. února se pak Panasonic chystá uspořádat sérii akcí ve spolupráci s organizací Tokio 2020 Live Site na promenádě Ariake, což je hlavní dějiště budoucí tokijské olympiády. Na akcích se bude dále podílet vedení města Tokia a také organizační výbor tokijských olympijských a paralympijských her. Návštěvníci se budou moci podělit o své nadšení z letošní olympiády a paralympiády v Pchjongčchangu a celá akce podpoří olympijskou a paralympijskou myšlenku.

Pro Panasonic je již 30 let ctí účastnit se těchto největších sportovních událostí. Každý den může díky svým inovativním řešením zprostředkovávat fanouškům po celém světě olympijské hry skrze dokonalou přenosovou techniku a podporovat tak jejich vášeň a nadšení.

Panasonic podporuje olympijské a paralympijské hry dlouhodobě. Přehled dosavadních sponzorských aktivit je k dispozici na facebookovém profilu společnosti a také na oficiálních webových stránkách věnovaných olympiádě a paralympiádě. Během her bude Panasonic na svém Facebooku i na zmíněném webu publikovat aktuální informace o dění na sportovištích.

Pro sledování olympiády doporučujeme televizi HD TV PANASONIC

Konkrétně vám doporučujeme tento model, který máje SKLADEM:

TX 55EX603E LED ULTRA HD TV PANASONIC

Kontaktujte nás!

ELEKTRO EFEKT s.r.o.
Sportovní 783
339 01 Klatovy

Telefon: +420 376 322 653
Mobil: +420 724 824 420
E-mail: e-shop@elektroefekt.cz
E-shop: www.elektroefekt.cz
Podpořte nás na FACEBOOKU: https://www.facebook.com/efektelektro/

Autor: ELEKTRO EFEKT s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
po 12.02.2018 08:51



7 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka