Plzeňák Vlastislav Toman natáčí film Kruanova dobrodružství

Vlastislav Toman, původem Plzeňák, je legendou českého komiksu. V souborném vydání se komiksu o Kruanovi prodalo celkem přes 500.000 výtisků a nyní se připravuje filmová adaptace. Podpořte vznik nového českého filmu!

Jarní servisní akce AUTO CB

Vlastislav Toman je legenda českého komiksu

Vlasta Toman je bývalý šéfredaktor časopisu ABC mladých techniků a přírodovědců, držitel Ceny Čs. akademie věd za populárně vědecké práce, Velmistr žánru scifi (2007) a majitel Ceny Akademie scifi, fantasy a hororu (2008). Dále byl také roku 2008 uveden do tzv. Síně slávy (cena Muriel).

Vlastislav Toman je autorem kultovního českého komiksu, který vycházel v časopisu ABC (Příběhy malého boha, Kruanova cesta, Kruanova dobrodružství, Kruan a bohyně atd.).  V souborném vydání se komiksu o Kruanovi prodalo celkem přes 500.000 výtisků a právě probíhá kampaň na natočení filmu o Kruanovi.

Podpořte tým Vlasty Tomana!

"Pokud mě a můj tým podpoříte, tak vaše příspěvky budou použity na honorář scenáristů, kteří vypracují další – předpokládáme, že již finální – verzi scénáře. Dále ze získaných peněz zaplatíme zhruba dva měsíce práce výtvarníka a kompozitora, kteří dokončí výtvarnou koncepci a trikovou postprodukci již natočených záběrů. Tyto záběry jsou nutnou podmínkou, abychom mohli začít projekt obchodovat a získali tak prostředky na realizaci celého filmu. Scénář píší držitel Českého lva Robert Geisler a David Šenk. Za vaší podporu nabízíme báječné odměny!", říká Vlastislav Toman.

Jak můžete nový film podpořit?

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka