Plzeňský centrální obvod poskytl finanční dar Policii České republiky

Ve čtvrtek 19. července proběhlo v prostorách Městského ředitelství policie Plzeň slavnostní předání finančního daru, který poskytl Městský obvod Plzeň 3. Slavnostní předání se uskutečnilo za přítomnosti starosty MO Plzeň 3 Radislava Neubauera, místostarosty Davida Procházky a ředitele Městského ředitelství policie Plzeň plk. Michala Krejbicha.

Cílená propagace v Plzni

Vedení městského ředitelství za obdržený finanční dar pořídilo technické prostředky, zejména pak minikamery a baterky, které při výkonu služby poslouží policistům vykonávající službu v teritoriu Městského obvodu Plzeň 3.

„Na základě dlouhodobé vynikající spolupráce mezi vedením MO Plzeň 3 a vedením Městského ředitelství policie Plzeň při řešení otázek v oblasti bezpečnosti a veřejného pořádku jsme poskytli tento finanční dar a chceme tímto především přispět k posílení akceschopnosti Policie České republiky", informuje David Procházka, místostarosta MO Plzeň 3.

Takto nastavená spolupráce mezi obvodem a Policií České republiky, trvající již od roku 2012, je využívána ke zlepšení výkonu policistů, kteří vykonávají službu na území Městského obvodu Plzeň 3.

„S vedením Městského ředitelství policie Plzeň se setkáváme pravidelně a spolupracujeme na řešení otázek v oblasti bezpečnosti a veřejného pořádku na území našeho obvodu. V nastavené spolupráci chceme samozřejmě i nadále pokračovat“, dodává Radislav Neubauer, starosta plzeňského centrálního obvodu.

Fotogalerie
Autor: Miroslav Knotek Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
20.07.2018 09:32




0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka