Plzeňský centrální obvod zve rodiny s dětmi na tradiční Maškarní bál, tentokrát do Pekla

Městský obvod Plzeň 3 zve všechny rodiny s malými i většími dětmi na oblíbenou, a také tradiční, akci MAŠKARNÍ BÁL. Dvouhodinovou show s názvem Mega veselý karneval přiveze do Plzně hvězdná dvojka Fešák Píno a Bóňa BON Bóňa. Děti si užijí písničky, kouzla a samozřejmě také spoustu soutěží a her. Navíc každý dětský návštěvník si při vstupu odnese pěkný dárek.

Jarní servisní akce AUTO CB

Městský obvod Plzeň 3 zve všechny rodiny s malými ivětšími dětmi na oblíbenou, a také tradiční, akci MAŠKARNÍ BÁL. Dvouhodinovou show s názvem Mega veselý karneval přiveze do Plzně hvězdná dvojka Fešák Píno aBóňa BONBóňa. Děti si užijí písničky, kouzla a samozřejmě také spoustu soutěží a her. Navíc každý dětský návštěvník si při vstupu odnese pěkný dárek.

"Maškarní bál pořádáme již několik let. V loňském roce jsme zaznamenali opravdu velký zájem, a proto jsme se akci rozhodli přesunout do větších prostor, a to do kulturního domu Peklo," říká starosta obvodu Radislav Neubauer.

Program začne v neděli 4. března v 15 hodin, sál bude otevřený o půl hodiny dříve. Vstupné činí 20 Kč na osobu, vstupenky je možné zakoupit pouze na místě.

Autor: Úřad městského obvodu Plzeň 3 Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
st 21.02.2018 10:52



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka