Počet narozených miminek v táborské porodnici překonal za rok 2017 magickou hranici 1000 porodů

V táborské porodnici rodilo v loňském roce 1012 maminek, narozených miminek bylo 1017!

Cílená propagace v Plzni

V táborské porodnici rodilo vloňském roce 1012 maminek, narozených miminek bylo 1017! Sedm maminek si tedy přivezlo domů miminka dvě. Pohlaví novorozenců byla téměř vyrovnaná J. Narodilo se 504 holčiček a 513 kloučků.

První jihočeské miminko roku 2018 Adámek Loskota obdržel od vedení Nemocnice Tábor, a.s., kde se pět minut po půlnoci narodil, obrovskou gratulaci, na památku přívěšek ve tvaru podkovy a poukaz na miminkovské potřeby do nemocniční lékárny. Rodiče, Petra a Martin Loskotovi, by si podle jejich slov porod jinde než vtáborské porodnici, představit nedovedli.

„Máme obrovskou radost! Počet porodů je téměř rekordní. Více miminek se u nás narodilo pouze vroce 2009“, informovala vrchní sestra gynekologicko – porodnického oddělení Jana Nutilová. Tehdy táborští porodníci odrodili 1028 porodů a na svět pomohli 1039 dětem.

Velice nás těší vzrůstající zájem rodiček o táborskou porodnici. Přejeme všem narozeným dětem a jejich rodičům spoustu vzájemné lásky!

Zdroj: tisková zpráva Nemocnice Tábor, a.s.

Poznámka redakce: Plzeňská firma KRÁSNÝ-zdravotnická technika s.r.o. se specializuje na servis, prodej a kalibraci lékařských přístrojů a zdravotnické techniky pro miminka a maminky jako jsou například tonometr pro těhotné, odsávačka mateřského mléka MAMILAT nebo nosní odsávačka CLEANOZ určená k odsávání hlenů pro miminka a batolata.

Autor: KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka