Podnikáte v Plzni a potřebujete bezpečnostní kamerový systém?

Potřebujete zabezpečit soukromý nebo komerční objekt (kanceláře, budovy, sklady, haly, restaurace, domy, chaty) nebo sídlo firmy v Plzni? Pomůžeme vám! Profesionální bezpečnostní servis nabízíme v Plzni již od roku 1992.

Jarní servisní akce AUTO CB

Pokud potřebujete nainstalovat osvědčený kamerový systém do vaší firmy nebo do skladu, výrobní haly či do jiných firemních objektů, obraťte se na naši bezpečnostní službu. Máme zkušenosti s instalací bezpečnostních kamer, čidel, napojení na PCO a také vám dokážeme zajistit fyzickou i elektronickou ostrahu vašich objektů.

Kamerové systémy můžeme nainstalovat do vaší restaurace, domu, na vaši chatu či do jiného komerčního anebo privátního objektu. Zajišťujeme profesionální instalaci a servis kamerových systémů pro celý region Plzeň a okolí. Rovněž můžeme do vaší firmy či domácnosti nainstalovat další zabezpečovací techniku či počítačovou síť. Zabezpečovací systémy jako jsou kamery, čidla, antény nebo domácí telefony prodáváme, montujeme a samozřejmě na ně také poskytujeme odborný záruční i pozáruční servis.

Nabízíme komplexní bezpečnostní služby:

  • montáž kamerových systémů

  • instalace a servis zabezpečovací techniky

  • konzultace v oblasti zabezpečovací techniky

  • provoz pultu centralizované ochrany (PCO)

  • zabezpečení a elektronická ostraha objektů, rodinných domů, chat a chalup

  • elektronické střežení objektů

  • zabezpečení a fyzická ostraha obchodních domů a prodejen, výrobních a skladových areálů

Sídlo naší firmy se nachází v Kralovicích na severním Plzeňsku, které velmi dobře známe. Díky dobré znalosti Kralovicka, Rakovnicka a Rokycanska vám garantujeme kvalitní servis a velmi rychlou reakční dobu v případě jakéhokoli problému. Zároveň vám můžeme zajistit profesionální bezpečností služby po celé České republice.

Kontakty a užitečné odkazy:

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka