Podzim v plném proudu, kam v Plzni do wellness?

V Plzni je Avalon Wellness přímo v srdci města se nachází tato doslova oáza odpočinku.

Cílená propagace v Plzni

Podzim v plném proudu, kam v Plzni do wellness?

Chladno a deštivo. Ranní teploty se začínají posouvat čím dál blíž k bodu mrazu, žabky a sluneční brýle střídají deštník a nepromokavé boty. Sluníčka ubývá, dny se zkracují a my se začínáme cítit více unavení, často podléháme nachlazení a trpíme nedostatkem energie. S tím vším se, ale dokážeme mnohem lépe popasovat díky návštěvám wellness. Tím největším v Plzni je Avalon Wellness – přímo v srdci města se nachází tato doslova oáza odpočinku.

Vše na jednom místě

Velkou výhodou pro návštěvníky Avalonu je rozhodně komplexní nabídka služeb, která představuje spoustu možností, jak si ve wellness odpočinout. Mnozí vyhledávají wellness pro romantiku ve dvou a vyžadují klid a soukromí. Jiní zase chtějí individuální relax se spoustou procedur anebo třeba nové zážitky. To vše Avalon nabízí díky rozdělení na privátní a veřejnou zónu a také díky neustálé inovaci služeb i zařízení. „Chápeme, že naši zákazníci mají od odpočinku ve wellness různá očekávání, snažíme se vyhovět co největšímu množství požadavků.“ vysvětluje provozní manažer Daniel Beneš, kterého jsme vyzpovídali.

Jak si odpočinek naplánovat

Privátní zóny jsou v Avalonu hned tři, každá je jinak vybavena a každá má svou osobitou atmosféru. Nově si navíc můžete z pohodlí domova provést rezervaci a zajistit si tak svůj termín. Veřejné wellness je ještě jednodušší, přijít můžete kdykoli. „Jsme rádi, že jsme zlepšili celý systém rezervací, pro zákazníka je to pohodlný a rychlý způsob, navíc hned vidí, jestli je termín volný. U veřejného wellness nemusíte sledovat hodinky, abyste přišli včas a nemusíte je sledovat ani při odpočinku, pokud zvolíte neomezený vstup.“

Wellness je ale pro většinu populace luxus, je to pravda?

„Naštěstí se takové smýšlení postupně mění a je to dobře, lidé začínají objevovat potěšení i benefity, které wellness přináší. Naším cílem je držet nízké ceny tak, aby si mohl tuto službu dovolit každý, a také díky tomu předat zákazníkovi myšlenku, že wellness je běžná věc pro jejich zdraví. Například permanentka do veřejného wellness je o 40 % levnější než klasický vstup, je to taková odměna za to, že zákazník chodí pravidelně, utužuje zdraví, uvolňuje psychické i fyzické napětí a stává se tak odolnějším vůči vlivům dnešní hektické doby.“

S dárkem do wellness vedle nešlápnete

Relax potěší snad každého, koho jím obdarujete, Avalon Wellness nabízí spoustu dárkových poukazů. „Tady opět jdeme naproti různým potřebám a možnostem našich zákazníků a máme široký výběr voucherů obsahem, ale i cenou. Pokud ani tak nevyberou, máme jeden univerzální typ, na který lze zakoupit v podstatě cokoli z naší nabídky, takže fantazii se meze nekladou.“ dodává Beneš. Jako bonus vnímáme fakt, že i nákup poukazu lze vyřešit online a nechat si ho dovézt až domů.

Kontakt

Recepce: +420 739 685 516?
Email: recepce@avalon-wellness.cz
Web: https://avalon-wellness.cz/
Facebook: https://www.facebook.com/avalonwellness.cz/
Instagram: https://www.instagram.com/avalonwellnesscz/

Fotogalerie
Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka