Pošlete svého starého do šrotu a SodaStream Vám přispěje 500 na pořízení nového!

Šrotovné ve výši 500 Kč na starý výrobník SodaStream s bombičkou nebo jen samotnou bombičku si můžete uplatnit při koupi jakéhokoliv nového modelu značky z řady POWER, CRYSTAL, SPIRIT nebo JET

Cílená propagace v Plzni

Rostou se stoupajícími teplotami i vaše nároky na pitný režim? Připravte se na horkou letní sezónu už v předstihu. Pokud máte rádi osvěžení v podobě doma připravených bublinek, ale pohled na váš starý výrobník SodaStream vás už nudí, je čas vybrat si ve stále pestřejší nabídce značky nový model. A SodaStream vám na něj přispěje 500 Kč.

Možná jste nedávno vyměnili kuchyňskou linku nebo jste se přestěhovali do bytu, ve kterém to hraje novými barvami. A možná se vám váš oblíbený výrobník perlivé vody jen zdá "okoukaný". Pokud si v termínu od 1. 5. do 30. 9. 2018 vyberete v naší nabídce SodaStream nový, stačí udělat několik jednoduchých kroků a výrobce vám vrátí 500 Kč. Pošlete tedy svůj starý do šrotu a dopřejte si dvojnásobnou dávku osvěžení – pro chuťové pohárky i oči!

  1. Zakupte si nový výrobník perlivé vody SodaStream a zaregistrujte se na stránce www.sodastream.cz

  2. Pošlete nebo osobně předejte starý výrobník SodaStream s bombičkou na některém z prodejních míst.

  3. SodaStream vám následně pošle 500 Kč.

Šrotovné ve výši 500 Kč na starý výrobník SodaStream s bombičkou nebo jen samotnou bombičku si můžete uplatnit při koupi jakéhokoliv nového modelu značky z řady POWER, CRYSTAL, SPIRIT nebo JET.
Vybírat můžete z různých designových a materiálových provedení, v každém balení najdete kromě výrobníku i bombičku s potravinářským CO2, pomocí které připravíte 60 - 80 litrů perlivých bublinek z domácí kohoutkové vody. Intenzitu naperlení si jednoduše regulujete podle vlastní chuti od jemně perlivé až po perlivou s velkými bublinkami a svou dávku osvěžení máte k dispozici kdykoliv a kdekoliv bez potřeby vláčení těžkých balíků balené vody z obchodu.

Potřebujete poradit? Kontaktujte nás!

Náš proškolený personál se Vám bude plně věnovat a pomůže Vám najít nejlepší možné řešení, které bude vyhovovat Vašim potřebám a požadavkům.

ELEKTRO EFEKT s.r.o.
Sportovní 783
339 01 Klatovy

Telefon: +420 376 322 653
Mobil: +420 724 824 420
E-mail: eshop@elektroefekt.cz, marketing@elektroefekt.cz
E-shop s elektronikou: https://www.elektroefekt.cz/
Facebook: https://www.facebook.com/efektelektro/

Autor: ELEKTRO EFEKT s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 07.08.2018 10:09



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka