Potřebujete odpočinek po náročném dnu? Pořiďte si pořádnou vanu!

Ještě dříve, než si svoji vysněnou vanu koupíte, rozmyslete si, jaká by byla pro vaši rodinu ideální.

Cílená propagace v Plzni

Co od vany očekáváte?

Neumíte si představit večer bez relaxace ve vaně? Popřemýšlejte, co všechno by měla vaše vana splňovat. Dovolí-li vám to rozměry vaší koupelny, určitě zvolte vanu dostatečně velkou, aby se v ní pohodlně vykoupal i nejvyšší člen vaší rodiny.

Zároveň myslete i na bezpečí seniorů a pamatujte, že do některých tvarovaných van mají starší lidé ztížený přístup. Rozhodně nezapomeňte umístit vedle vany potřebné příslušenství, zejména kvalitní a pohodlná madla.

Ocel nebo akrylát?

Akrylátové vany představují moderní řešení pro většinu koupelen. Snadno se udržují, a protože se jedná o materiál snadno tvarovatelný, nabízejí se v nejrůznějších možných designech. Je pouze na vás a prostorových možnostech, čemu dáte přednost. Na výběr jsou vany oválné, klasické vany pravoúhlé, atypické asymetrické i oblíbené rohové vany. Pokud ale máte doma např. psa, kterého pravidelně ve vodě koupete, určitě se zeptejte prodejce, zda je povrch vámi vybrané vany odolný proti poškrábání.

Vany vyráběné z ocelového plechu jsou nástupkyněmi litinových van. Jejich kvalita se odvíjí především od tloušťky použité oceli a kvality smaltu. Samozřejmě platí, že čím silnější plech, tím kvalitnější a pevnější samotná vana. Nejkvalitnější ocelové vany jsou vyrobeny ze smaltované oceli o tloušťce 3,5 mm.

Baterie není pouhý doplněk

Pro mnoho lidí jsou vodovodní baterie univerzálními prvky, kterým není potřeba věnovat příliš pozornosti. Určitě bychom se měli držet zásady, že kvaně vybíráme baterii ze stejné designové série, zkteré jsme volili baterii k umyvadlu či do sprchy. Druhou otázkou je typ montáže. Vanové baterie můžete namontovat na okraj vany, na stěnu, pod omítku či dokonce do podlahy. Důležité je i rozhodnutí, zda zvolit pákovou baterii či jiné provedení.

Nejlépe je vybírat osobně

Ve Vejprnicích u Plzně funguje již 13 let největší luxusní vzorkovna koupelen vČR. Nenechávejte výběr vany jen na katalogy a internet, dojeďte si vše prohlédnout na vlastní oči a využijte možnosti konzultace s odborníky firmy Kreiner.

Kde společnost Kreiner najdete?

Adresa: Tyršova 686, 330 27 Vejprnice u Plzně
ESHOP: http://www.eshop-kreiner.cz/cs/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/kreiner.cz

Autor: Jitka Hepová Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka