Potřebujete půjčit na podnikání?

Máte skvělý nápad na podnikání a banka vám neposkytla půjčku? Možným řešením je nebankovní úvěr.

Jarní servisní akce AUTO CB

Nebankovní úvěr nemusí být drahý

Dříve, než kontaktujte některou z finančních společností na našem trhu, ověřte si, zda se jedná o solidní a spolehlivou firmu. Řiďte se referencemi a certifikacemi. Ověřené společnosti poskytují dlouhodobé i krátkodobé nebankovní půjčky s nízkým úrokem se zástavou nemovitosti. Zástavou může být dům, chalupa, chata i družstevní byt.

Půjčky bez registru

O úvěr se zástavou ve formě nemovitosti mohou obvykle žádat všichni občané EU s trvalým nebo přechodným pobytem v ČR starší 18 a mladší 75 let. Zastavená nemovitost nemusí patřit pouze žadateli o úvěr, ale např. i některému z příbuzných či známých, kteří nemovitost vlastní. Nebankovní hypotéka bez dokládání příjmu nevyžaduje specifikaci účelu využití úvěru, nezkoumají se ani zápisy v registrech.

Peníze do 3 dnů

Staré přísloví říká „Kdo rychle dává, 2x dává“. Zejména v obchodě je krátký termín připsání částky na účet zásadní a nejvýhodnější hypotéka toto musí splňovat. Zavedené firmy, mezi které vPlzeňském kraji patří bezpochyby i GAVE FINANCE, jsou schopny poskytnout peníze do 3 dnů. Podstatnou je i skutečnost, že na účet vám bude připsána částka v celkové výši. Další využití těchto prostředků již pouze na vás.

Cenná rada je k nezaplacení

Obrátíte-li se na společnost GAVE FINANCE, máte jistotu, že budete jednat s profesionální firmou, která obdržela ocenění Prověřená společnost 2016. Hypoteční odborníci s vámi vše projdou a připraví více variant řešení vaší situace, a to se týče výše úroku a délky splácení. Vy se poté rozhodnete pro variantu, která nejvíce odpovídá vašim záměrům a plánům.

Kontaktujte GAVE FINANCE:
Telefon: +420 608 332821
E-mail: gave1@seznam.cz
Adresa:nám. Míru 2363/10, 301 00 Plzeň 3 - Jižní Předměstí
Web: www.gave-finance.cz

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka