Potřebujete zajistit catering na svatbu? Zařídíme vše od A do Z!

S profesionálním umem a vášní pro vás zorganizujeme svatební hostinu od A až do Z, kompletní servis včetně nábytku, uvítací pohoštění před začátkem ceremoniálu, slavnostní novomanželský přípitek, špičkové pokrmy a nápoje. Vše za dostupné ceny.

Jarní servisní akce AUTO CB

Svatební catering se 100% kvalitou! 

Vaše požadavky na dokonalý svatební catering podle vašich představ splníme vždy tak, aby byl výsledek na 100 % úspěšný. S profesionální vášní a nasazením pro vás zorganizujeme svatební hostinu od A až do Z, kompletní servis včetně nábytku, uvítací pohoštění před začátkem ceremoniálu, slavnostní novomanželský přípitek, špičkové pokrmy a nápoje v dostupných cenách. Máme k dispozici velký výběr kvalitních vín, dodávku svatebního cukroví a zajistíme také květiny, profesionálního fotografa i hudebníky.

Moderní i tradiční gastronomie na přání

Svatba je vždy velmi důležitá rodinná událost a my si vždy dáme záležet, aby na té vaší svatbě bylo kvalitního pití a jídla dostatek. Catering pro vás zajistíme kdekoliv v České republice (Praha, Karlovy Vary, Plzeň...) a zkušenosti máme i s organizací oslavy v zahraniční (například v Německu na zámku Callenberg).  

Zajistíme pro vás krásnou svatbu s kvalitním ubytováním v hotelu

Pokud hledáte klidný a příjemný hotel na západě České republiky pro konání vaší svatby, doporučujeme vám ubytování v Hotelu U zeleného stromu v Nepomuku ***. Ve všech pokojích jsou pro vás připraveny TV s bohatou nabídkou, připojením k internetu zdarma, vlastním sociálním zařízením a vanou.  Hotel je vybaven v kategorii *** Superior a nabízí 62 lůžek v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích, rodinném pokoji a apartmentu. Každý pokoj rodinného hotelu v Nepomuku je zcela originální.

Rozlučka se svobodou nebo firemní večírek? Vše zajistíme!

Pokud si chcete před svatbou užít oblíbenou "rozlučku se svobodou" nebo plánujete oslavu, párty či firemní večírek, jsme připraveníi vám pomoci. Zajistíme pro vás večírek s ubytováním.

Máte zájem o cateringové služby?

Kontaktujte Plzeňský catering!

Dvořákova 3, 301 00 Plzeň

radovan@svejk.cz

+420 721 438 585

+420 725 810 258

Web: www.plzenskycatering.cz

FACEBOOK: Přidejte se k nám!

Autor: Plzeňský catering Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka