Poznejte Renault MEGANE v AUTO CB Plzeň!

Díky kompletní řadě motorů TCe 100-160 GPF pro Renault MEGANE si můžete užít nejnovější inovace.

Cílená propagace v Plzni

Dávka adrenalinu

Skvěle vyvážené proporce, dynamické a smyslné tvary, ušlechtilé linie karoserie a žádné kompromisy. Renault MEGANE překvapuje odvahou svého designu a výrazným stylem a okouzlí vás na první pohled. Charakteristický tvar předních a zadních světel podtrhuje jeho jedinečný vzhled. Pečlivě propracované disky kol z lehkých slitin zaujmou svým stylem. Vášeň pro řízení dostává nový rozměr. Emoce stoupají.

Kabina ve stylu high-tech

Usedněte za volant vozu Renault MEGANE. Mysleli jsme na všechno, abychom vám zajistili jedinečné zážitky z jízdy. Před vámi se nachází digitální přístrojová digitální přístrojový štít se sedmipalcovým TFT displejem, který se přizpůsobí vámi zvolenému jízdnímu režimu. Přímo ve vašem zorném poli je pak výsuvný barevný head-up displej. Pod volantem se nacházejí dvě pádla umožňující bleskurychlé řazení. Středové konzoli vévodí dotyková obrazovka multimediálního systému R-LINK 2 s úhlopříčkou 8,7", která umocňuje výjimečný pocit z interiéru.

Nová úroveň komfortu

Příjemný pocit z jízdy závisí i na komfortu. Interiér Renault MEGANE a MEGANE Grandtour okamžitě zaujme vysokou kvalitou a harmonií. Materiály příjemné na dotyk, rafinované čalounění, volant potažený kůží Nappa, elegantní chromované ozdobné prvky… Interiér je prostorný a dokonale tvarovaná široká sedadla zaručují pohodlnou jízdu plnou nezapomenutelných zážitků. Díky panoramatickému střešnímu oknu vás na vašich cestách vždy bude provázet slunce.

Bohaté možnosti konfi gurace kabiny

Využijte řady nápaditých a praktických řešení, která nabízí Renault MEGANE Grandtour. Zavazadlový prostor o objemu 580 litrů lze snadno zvětšit díky systému Easy Break. Dvě páčky v zavazadlovém prostoru umožňují automatické odblokování a sklopení opěradel zadních sedadel dělených v poměru 1/3-2/3. Stačí sklopit ještě opěradlo předního sedadla spolujezdce* a získáte rekordní užitečnou délku 2,7 m! Tím však možnosti měnit uspořádání kabiny zdaleka nekončí. Zavazadlový prostor lze rovněž rozdělit na dvě části. Toto praktické řešení umožňuje uspořádat přepravované předměty a zajistit je proti posunutí. Po nastavení dna zavazadlového prostoru do vyšší pozice a po složení zadního sedadla navíc získáte dokonale rovnou podlahu, která usnadňuje převážení velkých předmětů. Při nastavení dna zavazadlového prostoru do nízké polohy a po sklopení opěradel zadních sedadel činí maximální objem zavazadlového prostoru 1 695 litrů.

*Funkce dostupná pouze pro MEGANE Grandtour, s výjimkou verze motorová nafta.

Pokročilé asistenční systémy

Renault MEGANE je vybaven řadou asistenčních systémů řízení, aby jízda byla ještě klidnější, bezpečnější a plynulejší. Můžete se v klidu vydat na cestu!

  • Systém rozpoznávání dopravních značek

Na silnicích je čím dál více dopravních značek. Není vůbec snadné je všechny zaregistrovat – kamera to udělá za vás. Pokud překročíte povolenou rychlost, systém vás bude varovat pomocí vizuální signalizace na přístrojové desce a na head-up displeji. Pak již stačí pouze snížit rychlost. 

  • Systém automatického parkování „Easy Park Assist”

Podélné parkování nikdy nebylo tak snadné, jako se systémem Easy Park Assist. Systém měří dostupný prostor a provede potřebné parkovací manévry. Předejte mu řízení a bez problémů zaparkujte. Jeho služeb můžete využít nejen při podélném, ale také kolmém a šikmém parkování.

Nejvyšší úroveň bezpečnosti

Renault MEGANE získal nejvyšší možné hodnocení (5 hvězdiček) v crash testech nezávislé organizace Euro NCAP, která se zabývá hodnocením bezpečnosti vozidel.

  • Systém sledování mrtvého úhlu

Rozšiřte své zorné pole! Tento systém rozpoznává vozidla v mrtvém úhlu a informuje o nich řidiče pomocí blikající kontrolky umístěné na vnějším zpětném zrcátku.

  • Adaptivní tempomat

Jedete příliš blízko vozidla před vámi? Adaptivní tempomat funguje při rychlostech od 50 do 150 km/h a automaticky přizpůsobí vaši rychlost za účelem zachování bezpečné vzdálenosti.

Poznámka redakce: pokud máte zájem o vozy Renault, kontaktujte autosalon AUTO CB v Plzni

AUTO CB, spol. s r.o.

Autorizovaný prodejce a servis vozů RENAULT
Autorizovaný prodejce a servis vozů ŠKODA
Autorizovaný prodejce a servis vozů DACIA

Nepomucká 487/119
326 00 PLZEŇ 

Telefon: 377 666 666
Email:
autocb@autocb.cz
Web:
www.autocb.cz
Facebook:
Auto CB Plzeň

Autor: AUTO CB, spol. s r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
ne 17.03.2019 21:22



5 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka