Pračka se zárukou na 5 let? Ano, i to je možné…

Rozbila se Vám doma pračka? Sháníte novou? Vsaďte na jistotu, pračka Philco se zárukou 5 let.

Cílená propagace v Plzni

Pračky značky PHILCO získávají po celém světě prestižní ocenění za design a vysoký uživatelský komfort. Značka PHILCO působí na trhu od roku 1892 a pyšní se dlouholetou spokojeností svých zákazníků. Továrny, kde dnes pračky PHILCO vznikají, splňují ty nejpřísnější normy na kvalitu a zpracování, ale i na ochranu životního prostředí. Výrobce je o kvalitě svých produktů přesvědčen natolik, že na své výrobky poskytuje prodlouženou záruku na 5 let.

Mluví Vaší řečí a při tom šetří energie i čas

Pračky PHILCO Vás zaujmou především svým přehledným ovládacím panelem včeštině. Najdete u nich i funkci TwinJET, jejímž výsledkem je úspora spotřeby energie až o 30% a spotřeba vody klesá až o 14%. Především díky této funkci šetříte svůj čas a drahý prací prostředek.

Dokonalá čistota a extra jemná péče

Buben CRYSTAL s unikátní strukturou povrchu ve tvaru malých krystalků Vám zajistí intenzivní prací účinek vašeho oblečení a zároveň extrémně šetrnou péči o vlnu i jemné prádlo. U vybraných modelů najdete i speciální program pro praní vlny s certifikací Woolmark®

Registrace prodloužené záruky je velmi jednoduchá:

E-mailem Vám přijde certifikát na bezplatný servis Philco. Certifikát stačí uschovat společně súčtenkou pro případ, kdy budete muset prodlouženou záruku uplatnit.

Kontakty

ELEKTRO EFEKT s.r.o.
Sportovní 783
339 01 Klatovy

Telefon: +420 376 322 653
Mobil: +420 724 824 420
Email: info@elektroefekt.cz; e-shop@elektroefekt.cz


Autor: Elektro Efekt Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka