Přichází zcela nová Mazda MX-30

Zcela nová Mazda MX-30 – požitek z jízdy elektromobilem

Cílená propagace v Plzni

Zcela nová Mazda MX-30 je elektromobil, který snadno odlišíte od ostatních. Je prodchnut jedinečným duchem značky Mazda a jízda v něm je přirozená a úžasně zábavná.

Díky naší architektuře vozu Skyactiv jsme do karosérie vozu zabudovali lehkou baterii tak, aby vůz ještě lépe reagoval na Vaše pokyny. Baterie má ideální velikost, která zajistí potřebný dojezd v městské dopravě.

Společně s novým elektromotorem e-Skyactiv a systémem G-Vectoring Control Plus (e-GVC Plus) speciálně navrženým pro elektromobily tak zprostředkovává naprosto úchvatný požitek z jízdy, při kterém vůz reaguje na Vaše přirozené instinkty řidiče.

Výsledkem je zcela jedinečný elektromobil s bezchybnou akcelerací, plynulým zatáčením a brzděním a vysokou stabilitou ve všech jízdních situacích.

Tip pro fanoušky nových automobilů

Pokud jste fanouškem automobilů různých značek a zajímáte se o automobilový průmysl, doporučujeme vám navštívit e-magazín o nových autech www.autonewsletter.cz. Jestliže patříte mezi prodejce automobilů a sháníte webovou aplikaci pro správu zakázek, navštivte stránky www.autoklient.cz.

Poznámka redakce: Pokud vás zajímají auto novinky, zvýhodněné cenové nabídky nových vozů, nová auta za akční ceny anebo zajímavé marketingové kampaně zaměřené na prodej nových automobilů, doporučujeme vám navštívit stránku nová auta v akci. Hledáte ověřená skladová auta s garantovanými parametry? Navštivte stránku skladové vozy ihned k dodání.

Autor: AutoSystem a.s. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 27.01.2020 10:07



6 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka