Připomínáme si Den hygieny rukou

5. květen je vyhlášen Světovou zdravotnickou organizací Mezinárodním dnem hygieny rukou, která je nejjednodušším a nejdostupnějším způsobem ochrany proti šíření nemocí.

Jarní servisní akce AUTO CB

K tomuto významnému dni se připojila také táborská nemocnice ve středu 9. května 2018.

V nemocniční hale si od 9 do 12 hodin mohli pod odborným dohledem zájemci z řad veřejnosti, pacientů i zdravotníků vyzkoušet správnou techniku mytí a dezinfekce rukou. K dispozici byl speciální přístroj pro praktickou ukázku, zda si myjete a dezinfikujete ruce správně.

Zdravotníci NEMOCNICE TÁBOR, a.s. jsou v zásadách hygieny rukou pravidelně školeni, ale na šíření infekcí v nemocničním prostředí se mohou podílet i sami pacienti a jejich návštěvy, proto je dobré si správné hygienické dovednosti stále připomínat!

Firma KRÁSNÝ-zdravotnická technika je autorizovaným dovozcem a distributorem dezinfekčních prostředů STERIDINE do České Republiky. Jedná se o moderní a šetrné prostředky vhodné pro alergiky, které efektivně působí proti široké řadě patogenů. Dezinfekce a hygiena rukou je to nejdůležitější nejenom ve zdravotnictví, ale také v běžných domácnostech. Kromě dezinfekčních ubrousků nabízíme dezinfekční gely a dezinfekční mýdlo. Pro zdravotnická zařízení a ordinace máme dávkovače dezinfekce a samolepku dezinfekce rukou dle ČSN. Dezinfekční prostředky STERIDINE vyhovují nejnovějším pořadavkům a předpisům Evropské Komise (EU). Všechny produkty mají bezpečnostní listy v českém jazyce

Autor: KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka