Jimny je dostatečně silný i odhodlaný k výletu do náročného terénu!

Vydejte se za dobrodružstvím s novým Suzuki Jimny!

Cílená propagace v Plzni

Vydejte se za dobrodružstvím!

Hranice není třeba posouvat, Vy jich totiž vůbec nemusíte dosáhnout. Jimny je dostatečně silný i odhodlaný k výletu do náročného terénu. Jeho kompaktní karoserie umožňuje projet po úzkých stezkách i mezi stromy v lese. A dostatečný zavazadlový prostor pojme výbavu i na několik dní. Vydejte se prozkoumat svět. Vaším cílem mohou být i místa, kam se ostatní jen tak snadno nedostanou.

Suzuki Jimny je spolehlivý a nenáročný

Více než čtyřicetiletá tradice vývoje a výroby vozidel s pohonem 4x4 je dostatečnou zárukou vysoké kvality a odolnosti terénních modelů Suzuki. Za tuto dobu si off-roady Suzuki získaly miliony spokojených zákazníků na celém světě. Předchůdce současného Suzuki Jimny, legendární Samurai, po dlouhá léta bezkonkurenčně dominoval v kategorii lehkých off-roadů. Doslova a do písmene byl nepřekonatelný v pracovním nasazení i v těch nejtěžších a nejtvrdších terénních podmínkách a přitom zůstal spolehlivý a vzácně nenáročný. Nový Suzuki Jimny je jeho více než důstojným nástupcem.

Nefalšovaný, výkonný off-road

V posledních letech se na silnicích objevuje čím dál více "takzvaných" off-roadů. Některá auta se však jako terénní svým vzhledem pouze tváří. Ne tak Váš terénní Suzuki Jimny. Pokud potřebujete opravdu výkonný vůz, podívejte se na Suzuki Jimny odspodu a tak nejlépe odhalíte, v čem jsou jeho přednosti oproti konkurenci.

Pravý off-road se od všech náhražek odlišuje důležitými identifikačními znaky - jsou jimi tuhý rám, rigidní karoserie, odpružení vhodné do terénu a solidní brzdový systém. Z tohoto pohledu nemá Jimny na trhu přímého konkurenta.

Konstruován pro náročné expedice

Jimny je postaven na solidním základu a určen pro každodenní použití na silnici i v terénu. Tuhý žebřinový rám zajišťuje stabilitu jízdy a tlumí nárazy, což zlepšuje výkonnost celého automobilu. Speciální úchyty, spojující rám s karoserií, využívají materiály, které dále redukují vibrace a rázy od podvozku do kabiny.

Tříprvkové zavěšení náprav, vinuté pružiny a teleskopické tlumiče účinně přispívají ke komfortní jízdě na jakémkoli povrchu. Samozřejmostí je dvojice tuhých náprav, které jsou ustaveny panhardskými tyčemi. Do terénu se dobře hodí nejen pro robustnost, ale i pro značné propružení, čímž umožňují udržet kola v kontaktu s povrchem i ve velmi nerovném terénu a poskytují potřebnou trakci.

Jimny je při off-roadu zkrátka sázkou na jistotu. Když k tomu ještě připočteme velkorysé nájezdové úhly vpředu i vzadu, stejně jako nadprůměrný přechodový úhel, není třeba mít z jízdy v náročném terénu sebemenší obavy.

Klíčem k vynikající obratnosti Suzuki Jimny jsou především jeho kompaktní rozměry a velké nájezdové úhly. Nízká hmotnost brání uvíznutí v bahně, malé rozměry umožňují zavítat na místa, která jsou velkým off-roadům zcela zapovězena. Jízdu neznámou divočinou, proplétání se městskou džunglí i parkování Vám zpříjemní poloměr otáčení pouhých 4,9 metrů. Model Suzuki Jimny je vybaven hydraulickým posilovačem řízení.

Ke všem výše zmiňovaným vlastnostem přidává Jimny i elegantní vzhled své karoserie. Praktický interiér a vylepšené jízdní vlastnosti na silnici zaručují, že Suzuki Jimny dokáže být nejen spolehlivým a výkonným pracovním vozem v těžkých terénních podmínkách, tak, jak velí tradice, ale i ideálním společníkem pro Vaše náročné expedice.

Máte o nový model Suzuki zájem? Kontaktujte autorizovaného prodejce značky Suzuki v Plzni!

Plzeňská firma Autoservis Nedvěd má mnohaletou tradici s prodejem a servisem vozů ŠKODA, SUZUKI a CHEVROLET. Prodali a zajistili servis už tisícům zákazníků. Pokud si chtete vyzkoušet konkrétní vůz Suzuki či ještě tápete s výběrem, pak se obraťte na odborníky a navštivte autosalon Suzuki Plzeň.

Přijďte si vybrat svůj nový vůz Suzuki!

Kontaktujte specialistu na auta Suzuki v Plzni:
Autoservis Nedvěd 

377 442 772
prodej-suzuki@autoservisnedved.cz
Facebook Autoservis Nedvěd

Fotogalerie
Autor: AUTOSERVIS NEDVĚD, s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka