Psí den v Plzni opět podpoří Zdeněk Srstka

Městský obvod Plzeň 3 v letošním roce přichystal již 8. ročník akce s názvem Psí den. Setkání milovníků čtyřnohých chlupáčů si za uplynulé roky vybudovalo tradici a každoročně se v Borském parku sejdou desítky nadšených pejskařů, letos se tak stane v sobotu 9. června od 13 hodin.

Jarní servisní akce AUTO CB

Stejně jako všechny uplynulé ročníky, i tentokrát Psí den podpoří známý herec, moderátor a kaskadér Zdeněk Srstka. Opět se stane předsedou soutěže o Nej psa, do které se se svým pejskem může na místě přihlásit kdokoli z veřejnosti. Podmínkou je pouze platný očkovací průkaz psa.

„Pan Srstka je patronem Psího dne od roku 2011, kdy jsme akci pořádali poprvé. Jsem moc rád, že se do Plzně rád vrací a Psí den zaštiťuje,“ uvedl starosta obvodu Radislav Neubauer.

Kromě široké nabídky vystavovatelů s chovatelskými potřebami, krmivy, pamlsky a doplňky, si návštěvníci budou moci se svými psími parťáky vyzkoušet mnoho různých druhů sportů. Bull area nabídne především skokové a silové disciplíny jako high jump, wall climbing nebo tahání zátěže. Speed area bude pro milovníky běhání, představí coursing, trackmill a flyball. Část nazvaná Jumping area se zaměří na agility a hoopers, a konečně v Chill out zóně najdou zájemci psí hernu, masáže a fyzioterapii nebo hlavolamy.

Během programu pak vystoupí několik odborníků, kteří promluví například o zdravé výživě, psychice psa nebo jeho zdraví. Chybět nebude také soutěž o nej psa, jejímž předsedou se opět stane Zdeněk Srstka, a po loňském úspěchu se uskuteční také velice bohatá tombola. Podrobnosti i s programem v události na FB: Psí den Plzeň.

Fotogalerie
Autor: Úřad městského obvodu Plzeň 3 Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
08.06.2018 07:34



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka