PIZZA DOMA je pohodová restaurace pro rodiny s dětmi

Chcete si zajít s dětmi a partnerem na prima oběd? Máte rádi pizzu? Vyražte do útulné plzeňské restaurace PIZZA DOMA s dětskou hernou!

Cílená propagace v Plzni

Restaurace PIZZA DOMA s dětskou hernou!

Navštívil jsem restauraci PIZZA DOMA v OC ATOM v Sokolovské ulici a musím hned na úvod tohoto článku napsat, že zaměření restaurace na podporu spokojenosti dětí a péče o rodiny s dětmi je vidět na první pohled. Dětský koutek s trampolínou a prolézačkami nemůžete přehlédnout. V dětské herně je používána dle sdělení u vstupu nejbezpečnější trampolína na světě Springree TM. Hřiště je určeno pro děti od 3 let a ve fotogalerii si můžete prohlédnout, jaké možnosti aktivit zde děti mají. Nesmíme také zapomenout na nafukovací hrad, který je pro děti připraven před restaurací v letních měsících.

V restauraci PIZZA DOMA myslí na starší děti i na mimina

Pro rodiny s nejmenšími dětmi je k dispozici přebalovací pult a veřejně přístupná mikrovlnná trouba pro ohřev jídla. Pro větší děti je tu koutek s prolézačkami a trampolinou a pro starší děti je zde nově také moderní herna s hracími konzolemi KINECT. Pokud si chcete zahát online nebo se připojit na internet, tak můžete zdarma využít místí WIFI síť bez nutnosti zadávat heslo. Za zmínku také stojí blízkost fotoateliéru Jany Vlčkové, který můžete využít pro vytvoření rodinného fota.

Hlídání dětí zajištěno

Chcete si zajet na nákupy, zacvičit nebo si odpočinout s kamarádkou u šálku dobré kávy? Nebo byste si rádi zašli s manželem na skleničku? V plzeňské restauraci PIZZA DOMA se o vaše děti postarají. Služba hlídání dětí je nově poskytována od listopadu.

Největší běžně prodávaná pizza v ČR

Pro milovníky pizzy mám výbornou zprávu! V restauraci můžete ochutnat největší běžně prodávanou pizzu v České republice. PIZZA DOMA totiž vyrábí a prodává obří pizzu o průměru 1 metr, která váží více než 5 kg. Pizzu je možné udělat z různých surovin a pochutná si na ní až 10 lidí. Tato rekordní pizza byla do České databanky rekordů zaregistrována 15.9.2012 v Plzni v rámci 10. narozenin PIZZA DOMA.

Ochutnejte metrovku na míru!

Pořádáte rodinnou nebo firemní oslavu? Chcete pokořit rekordní metrovou pizzu určenou pro 8 až 10 lidí? Objednejte si ji podle své chuti v e-shopu http://www.pizza-doma.cz/ nebo v restauraci na telefonu 777 266 887 (Plzeň) nebo 733 733 199 (Rokycany). Rozvoz pizzy je v Plzni zdarma a pro převoz metrové pizzy je určený speciální vůz FIAT MULTIPLA.

Mám pro vás dobrou radu týkající se doručení metrové pizzy k vám domů nebo do práce. Vždy si metrovku jděte před budovou vyzvednout minimálně dva, protože metrová pizza se do běžných dveří o šířce 60/70/80/90 cm normálně nevejde. Musíte ji naklonit!

GIGA pizza zadarmo pro extrémně náruživé jedlíky

Pozor! Metrová pizza není všechno, co můžete jako milovník italské pizzy ocenit. PIZZA DOMA má pro soutěživé typy velkou výzvu v podobě 60cm pizzy! Pokud jste velký jedlík a zvládnete MEGA PIZZU o průměru 60cm sníst v restauraci PIZZA DOMA do 1 hodiny, máte ji ZDARMA! Zatím to dokázalo jen 5 borců, kteří jsou uvedeni na tabuli slávy.

Pizza pro rodiny i catering pro velké firmy

I když nepatříte mezi jedlíky extra velkých porcí a chcete si dopřát klasickou pizzu podle svých představ, využijte e-shop http://www.pizza-doma.cz a nebo se přijďte podívat do restaurace PIZZA DOMA v Sokolovské ulici v Plzni. 

Pokud byste pořádali opravdu velkou oslavu nebo firemní akci, buďte si jistí, že se o vás PIZZA DOMA postará. Výrobní kapacita je totiž až 200 pizz za 90 minut

Co jsem ochutnal?

Při mé návštěvě v restauraci PIZZA DOMA jsem chtěl ochutnat dva druhy pizzy a využil jsem šikovné možnosti dát si na jednom talíři dva různé typy pizzy. Tuhle možnost doporučuji všem, protože ochutnáte více ingrediencí a dopřejete si více chuťových kombinací. Vyzkoušel jsem kuřecí pizzu a pikantní Toreador HOT a výborně jsem si pochutnal. Mňam!

Kontakt:

Pizza-doma caffe restaurant

Sokolovská 74
323 00 Plzeň

otevírací doba:
denně - 10.00 - 22.00

telefon: 733 133 046

Fotogalerie
Autor: Jan Vavřička Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 30.11.2015 07:28




2 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka