QLED TV nově v Efekt Elektro Klatovy vedle OD Kaufland

Neviditelný kabel, špičkový design celokovových televizorů, zákaznické stojany, či oddělené konektory – to jsou nové QLED TV od Samsungu. Nově i v prodejně Efekt Elektro v Klatovech. Přijďte se podívat na 100% objem zobrazených barev...

Cílená propagace v Plzni

Jihokorejský Samsung už vévodí světovému trhu s televizory několik let, a to s obrovským náskokem před ostatními. Letošní televizory po technické i vzhledové stránce dále pokračují v postupné technické evoluci.

Nejvyšší prémiová řada televizorů Samsung QLED TV uspokojí ty nejnáročnější, a to jak po stránce designové, tak po stránce technické. Řady 9 a 8 mají navíc celokovovou konstrukci, včetně zadní stěny. 

Všechny QLED TV mají společné vlastnosti: 4K rozlišení, Quantum Dot technologie, 10bit panely, dva digitální tunery, obrazový procesor Q Engine, Micro Dimming Supreme UHD, 99 % DCI barev, 100 Hz panely, optický kabel k One Connect boxu, nový Ultra Black antireflexní filtr a těsnou instalaci na zeď. 

100% objemu zobrazených barev

Díky nové Quantum Dot technologii a struktuře mají letos QLED televizory (proti loňským SUHD TV) větší pozorovací úhly a širší barevný prostor (tj. více barev a jemnější přechody) a především vyšší jas v HDR režimu. Všechny modelové řady mají Edge LED podsvícení, nicméně QLED TV od Samsungu nabízí vícezónové lokální řízení podsvícení. Dalším faktem je, že QLED televize jsou osazeny 10bitovými panely a nabídnou špičkové bodové podsvícení v HDR režimu 1000 nitů a více.

Neviditelné propojení a montáž přímo na zeď

Samsung vylepšil koncept „One Connect“, kdy v televizoru je pouze jediný konektor, ke kterému kabelem připojíte modul se všemi potřebnými konektory, které jinak bývají přímo na televizoru. Tím se značně zjednodušuje kabelový management při montáži na zeď. U QLED TV  se propojení řeší tenkým optickým kabelem (s délkou 5 metrů), který je prakticky neviditelný.

Zajímavostí u QLED televizorů je také nová ultratenká montáž přímo na stěnu, kdy Samsung prodává speciální tenkou konzoli, která se montuje do speciálního vybrání v televizoru, takže mezi televizorem a stěnou už nebude téměř žádná mezera.

Spokojíte se vždy jen s tím nejlepším?

Navštivte e-shop ověřený zákazníky www.elektroefekt.cz.

Potřebujete poradit? Kontaktujte nás!

Náš proškolený personál se Vám bude plně věnovat a pomůže Vám najít nejlepší možné řešení, které bude vyhovovat Vašim potřebám a požadavkům.

ELEKTRO EFEKT s.r.o.
Sportovní 783
339 01 Klatovy

Telefon: +420 376 322 653
Mobil: +420 724 824 420
E-mail: info@elektroefekt.cz; eshop@elektroefekt.cz
E-shop: http://www.elektroefekt.cz

Autor: ELEKTRO EFEKT s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 29.07.2017 21:43



1 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka