Reference našich klientů

Naší firmě velmi záleží na kvalitě poskytovaných služeb a spokojenosti našich klientů. Budeme rádi, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni s přístupem našich makléřů, případně co můžeme příště udělat lépe, abyste byli ještě více spokojeni. Zde pro vás vybíráme několik referencí našich zákazníků.

Cílená propagace v Plzni

Moc děkujeme za vaši spokojenost a milá slova!

Názory našich spokojených klientů:

Dobrý den,

rádi bychom vám pochválili a ještě jednou poděkovali vaší makléřce Anitě Pelánkové k zdárnému a rychlému prodeji našeho bytu v Kostelci nad Černými lesy. Anita je schopná, velice vstřícná a milá makléřka,

S pozdravem a přáním hodně úspěchů manželé Lenka a Petr Váňovi

Datum: 13.1.2016

Dobrý den,

chtěla bych poděkovat za kvalitně provedenou práci paní Houdové, setkala jsem se sní ohledně koupě chaty se zahrádkou. Její velmi profesionální přístup, rychlé vyřízení a velice solidní jednání mně mile překvapilo.

Ještě jednou velice děkuji s přátelským pozdravem, Monika Gabrielová Vlašim

Datum: 12.1.2016

Dobrý den, v roce 2015 jsem jako advokát dostal za úkol zajistit pro klientku prodej její nemovitosti na Jičínsku. Měl jsem to štěstí, že jsem prostřednictvím internetu objevil pana Bureše, kterému jsem tento úkol mohl svěřit. Dostal jsem dokonalou službu od začátku do úspěšného konce. Oceňuji nejen samotný úspěch transakce, ale zejména serióznost a spolehlivost, díky níž jsme k němu dospěli.

Petr Šrámek

Datum: 8.1.2016

Dobrý den,

s Bc. Jiřím Kozákem navázala naše společnost obchodní spolupráci před více než třema lety. Za tuto dobu se nám podařilo úspěšně završit několik obchodů. Velice oceňuji jeho vysoce profesionální přístup, doprovázený vstřícností a důvěryhodností.

Šárka Prudká

Datum: 7.1.2016

Dobrý den,

můžu říci, že pan Fiala je profesionální makléř a jednání s ním byly vždy na té nejvyšší úrovni, když jsem mu svěřil své problémy s bydlením, behem několika dní jsem měl po starostech. Jeho služby mohu jen doporučit.

Rudolf Bor

Datum: 7.1.2016

Dobrý den,

díky realitce M&M, jsem se stal majitelem bytu 3+1 v Plzni. Za kompletní profesionalitu děkuji p.Hronkové a p.Jiříčkovi.

S pozdravem

Miloslav Kordík

Datum: 7.1.2016

Dobrý den pane Heyrovský,

s Vaší prací jsem byla velice spokojená, Vaše vystupování a jednání bylo velmi příjemné a profesionální. Měla jsem ve Vás opravdu důvěru, protože vždy vše dopadlo tak, jak jste řekl. Doufám, že Vaše firma má víc takových realitních makléřů.

Přeji Vám do nového roku hodně zdraví, štěstí a mnoho pracovních úspěchů.

Zdravím Nováková.

Datum: 7.1.2016

Dobrý den, paní Bc. Rusnáková a pane Tomane, děkuji Vám oběma za velice vstřícný a vysoce profesionální přístup ke mně v rámci prodeje mého bytu.

Zdraví Jiřina Kotková

Datum: 7.1.2016

Dobrý den,

s makléřem Ing. Monikou Babulicovou jsem byl při prodeji bytu maximálně spokojený. Je to pracovitý člověk, s kterým se dá vždy dohodnout a nic pro ní není problém. Spolupráci s ní můžu tedy jen doporučit.

Martin Stuchl

Datum: 6.1.2016

Dobrý den,

díky realitce M&M, jsem se stal majitelem bytu 3+1 v Plzni. Za kompletní profesionalitu děkuji p. Hronkové a p. Jiříčkovi.

S pozdravem Miloslav Kordík

Datum: 5.1.2016

Více informací naleznete na našem webu https://www.mmreality.cz/ a martinatousova.cz

Autor: MM reality Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
st 27.01.2016 09:25



5 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka