Relaxační den v termálních lázních v Bavorsku

Pojeďte s námi v pátek 11. května 2018 do lázní Bid Birnbach u Pasova. Program jednodenního zájezdu: • odjezd v 7,00 hodin z Plzně, Šumavská ulice • šestihodinový pobyt v termálních lázních Rottal Terme • v podvečer zastávka v nákupním středisku, odjezd do ČR • předpokládaný návrat do 22.00 hod. Cena 950 Kč zahrnuje: Dopravu autobusem, služby průvodce, celodenní vstupné do termálních lázní Rottal Therme vč. celého saunového světa. Přihláška - www.excellentnizena.cz

Cílená propagace v Plzni

"Zdraví je u nás na prvním místě," říkají v termálních lázních Bad Birnbach u Pasova. Cvičení i plavání v termální vodě pomáhá srdečním i oběhovým funkcím. Účinek zdejší vody je vědecky prokázán, léčí se tu i onemocnění páteře.

Termální lázně ROTTAL TERME v krásném městečku Bad Birnbach se rozkládají na 2600 m2 vodní plochy a jsou zaměřené především na léčbu pohybového aparátu. V celém komplexu se nachází 31 termálních venkovních a vnitřních bazénů s léčivou minerální vodou (26 °C - 40 °C). Hosté se koupají v bazénech se termální vodou z vlastního pramene z hloubky 1618 m, který je státem uznávaným léčivým pramenem. Zdejší lázeňský kompex Rottal Terme má i unikátní kanál s termální vodou. Měří 105 metrů a každou noc září všemi barvami.

Teplo, páru a vůně nemůžete zažít nikde jinde než v saunovém světě. Je zde deset různých možností saunování, které můžete doplňovat koupáním ve venkovních termálních bazénech. Součástí komplexu jsou velké relaxační prostory k odpočinku, lázeňská restaurace a saunový bar.

Program jednodenního zájezdu:

• odjezd v 7,00 hodin z Plzně, Šumavská ulice

• šestihodinový pobyt v termálních lázních Rottal Terme

• v podvečer zastávka v nákupním středisku, odjezd do ČR...

• předpokládaný návrat do 22.00 hod.

• ...a vezměte s sebou své partnery

Cena 950 Kč zahrnuje: Dopravu luxusním autobusem, služby průvodce, celodenní vstupné do termálních lázní Rottal Therme vč. celého saunového světa.

Přihláška - www.excellentnizena.cz

Autor: Anna Šperlová Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka