Rozsáhlé investice v tiskárně TYPOS

V plzeňské tiskárně TYPOS proběhly v loňském roce rozsáhlé investice, které se vyšplhaly až na 90 milionů korun. Díky tomu došlo k významné modernizaci strojového parku a k navýšení produkčních kapacit při zachování vysoké kvality tisku.

Cílená propagace v Plzni

Poslední investicí loňského roku je zbrusu nový tiskový stroj Heidelberg XL 106-5+L. Jedná se o pětibarvový ofsetový stroj s technologií disperzního lakování. Stroj je navíc vybaven systémem pro kontrolu stabilní barevnosti a systémem, který se stará o automatický soutisk.

Pořízení tohoto tiskového stroje předcházela koupě osmibarvového stroje Heidelberg XL 105-8c, který umožňuje tisknout i náročnější oboustranné celobarevné zakázky pouze na jeden průchod strojem.

Společnost TYPOS nabízí široké portfolio tiskových technologií – velkoformátový archový ofsetový tisk, rotační kotoučový tisk z role na roli a malonákladový digitální tisk. Součástí nabízených služeb je také předtisková příprava a knihárenské zpracování tiskovin – řezání, falcování, vazby (lepená a šitá), výseky, děrování, rylování, bigování a další možnosti dokončujícího zpracování. Tiskárna se specializuje na velkoobjemovou výrobu průmyslových katalogů a manuálů, reklamních a propagačních tiskovin a v neposlední řadě na tisk a prodej tiskopisů a formulářů.

Autor: Typos, tiskařské závody, s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka