S novým vysavačem a parním mopem v jednom, budete díky značce ROWENTA trávit úklidem polovinu času!

Díky bezsáčkovému vysavači od Rowenty budete mít dokonale a hygienicky uklizeno, a to se týká všech typů tvrdých podlah od plovoucí a dřevěné podlahy až po kámen nebo dlažbu.

Cílená propagace v Plzni

Hygienická a čistá domácnost

Díky bezsáčkovému vysavači od Rowenty budete mít dokonale a hygienicky uklizeno, a to se týká všech typů tvrdých podlah od plovoucí a dřevěné podlahy až po kámen nebo dlažbu. Vysavač Rowenta RY7597WH oplývá mnoha technologiemi jako například Advanced Cyclonic Technology nebo patentovanou vysoce účinnou hubicí Dual Clean and Steam. Jednoduché a ergonomické ovládání s příkonem 1700 W Vám zajistí krásně uklizenou podlahu, a to téměř bez práce a za polovinu času.

Advanced Cyclonic Technology je unikátní cyklonová technologie Rowenta pro perfektní vysávání bez sáčku s objemem nádoby 0,4 l. Patentovaná vysoce účinná hubice Dual Clean and Steam všechno vysaje a dokonale vyčistí. Hubice totiž vysává a čistí najednou v každém směru, a pro vás to tedy znamená značnou úsporu alespoň poloviny vašeho času. Horká pára navíc zabije až 99 % bakterií a to bez jakékoli chemie. Použít můžete i vodu z vodovodního kohoutku bez přidání chemie.

Přizpůsobí se Vám

3 rychlosti Vám umožní regulovat výkon vysavače podle typu vysávané podlahy. Doba provozu vysavače je okolo 40 minut na jednu nádrž vody (objem nádrže je 0,7 l). Nemusíte mít strach s neustálým chozením pro vodu, navíc je vysavač připraven k provozu už za pouhých 30 sekund. 
Nastavit si výšku můžete s teleskopickou trubkou a ergonomickým nastavením výšky. 

Jednoduché čištění vysavače

Víceúčelový vysavač Rowenta RY7597WH se opravdu snadno udržuje. Návlek na hubici, který je z mikrovlákna, jednoduše umyjete pod vodou nebo ho můžete vyprat v pračce. Součástí balení vysavače jsou 4 návleky a odvápňovací kazeta. Návlek sundáte jediným stiskem velkých tlačítek na hubici, což zvládnete i nohou bez ohýbání se. 

Veškeré komponenty vysavače, jako jsou cyklonová nádoba, filtr, nádrž, parní hadice i hubice Clean and Steam, lze snadno umýt pod tekoucí vodou. Nádobu na prach jednoduše vyprázdníte jednou rukou, aniž by došlo je kontaktu s prachem. Samotný vysavač pak vestoje můžete odložit do komory, nebo na plastovou ochrannou podložku.

POTŘEBUJETE PORADIT? KONTAKTUJTE NÁS!

Náš proškolený personál se Vám bude plně věnovat a pomůže Vám najít nejlepší možné řešení, které bude vyhovovat Vašim potřebám a požadavkům.

ELEKTRO EFEKT S. R. O.
SPORTOVNÍ 783
339 01  KLATOVY

E-shop
www.elektroefekt.cz

+420 725 907 946
eshop@elektroefekt.cz
marketing@elektroefekt.cz

Prodejna:
+420 376 322 653
+420 724 824 420
info@elektroefekt.cz

Autor: ELEKTRO EFEKT s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka