Sáčkový vysavač Rowenta je vítězem dTestu

Pořiďte si domů kvalitní vysavač značky Rowenta.

Jarní servisní akce AUTO CB

Sáčkový vysavač Rowenta Silence Force Extreme AAAA Turbo Animal Care

Koberce, parkety, lino nebo plovoucí podlaha? Nepřemýšlejte, jakou podlahovou krytinu si můžete domů pořídit, protože vysavač Rowenta RO6477 zvládne skutečně všechno. Vysávejte s klidem rozsypanou moouku v kuchyni na dlažbě, drobky z pod stolu v jídelně i psí chlupy z pohovky v obýváku. To vše v rámci tichého provozu, který vás nebude rušit od žádné z vašich aktivit, ať už je to práce, zábava nebo odpočinek. 

Z nabídky vysavačů v obchodě Elektro Efekt si můžete samozřejmě vybrat i další modely.

Hygienická čistota po každém úklidu

Rowenta Silence Force Extreme AAAA Turbo Animal Care příkonem 750W předvádí fantastické výsledky na všech typech povrchu bez rozdílu. Jeho energetická účinnost je ve třídě A, stejně tak i účinnost filtrace. Právem se tak pyšní označením A+++. Elektronická regulace sací síly si poradí s nepořádkem rychle a hravě za Vás. Díky výkonu v kombinaci se sáčkem HEPA Hygiene+ s kapacitou 4,5 l bude vaše domácnost pokaždé uklizena naprosto dokonale. V případě nutnosti výměny sáčku vás indikátor výměny upozorní.

Samozřejmostí je příslušenství

V balení k podlahovému vysavači Rowenta Silence Force Extreme najdete následující příslušenství:

  • teleskopickou kovovou sací trubici
  • univerzální trubici Deep Clean
  • parketovou hubici 
  • kartáček na nábytek
  • štěrbinovou hubici jako 2v1
  • maxi i mini turbo kartáč

Jednoduše vše, co k dokonalému úklidu potřebujete.

Tichý provoz vysavače si zamilujete

Značka Rowenta při komponování vysavače Rowenta Silence Force Extreme myslela také na jeho hlučnost a dokázala ji snížit na neuvěřitelných 66dB. Vysavač tak nebude rušit svým provozem. 

Přívodní šňůra o délce 8,4 m a akční rádius 11 m Vám umožní, že se lehce dostanete kamkoliv potřebujete bez nutnosti odpojení se od elektrické sítě. Po práci lze přívodní šňůru jednoduše automaticky navinout zpět do vysavače a vše je lehce a rychle hotovo.

Potřebujete poradit s výběrem? Obraťe se na nás!

Náš proškolený personál se Vám bude plně věnovat a pomůže Vám najít nejlepší možné řešení, které bude vyhovovat Vašim potřebám a požadavkům.

ELEKTRO EFEKT s.r.o.
Sportovní 783
339 01 Klatovy

Telefon: +420 376 322 653
Mobil: +420 724 824 420
E-mail: info@elektroefekt.cz; eshop@elektroefekt.cz
E-shop: http://www.elektroefekt.cz

O firmě ELEKTRO EFEKT

Elektro Efekt s.r.o. provozuje kamenný a internetový obchod s elektronikou. Nabízí servis i montáž prodávaného elektra (pračky, myčky na nádobí, lednice, mrazáky, žehličky, vysavače, kulmy, domácí pekárny). Firma má sídlo v Klatovech a je specialista na špičkové pračky Philco. Elektro Efekt v Klatovech má obrovské zkušenosti v oblasti prodeje a servisu spotřební elektroniky.

V nabídce eshopu naleznete

  • bílé zboží (ledničky, pračky, sušičky na prádlo, mrazáky, sporáky, odsavače par, myčky nádobí nebo vestavné spotřebiče)

  • malé domácí spotřebiče (vysavače, péče o prádlo, péče o tělo, ventilátory, topidla, espressa a kávovary, Sodastream, kuchyňské spotřebiče, mikrovlnné trouby, nádobí)

  • televize, foto, audio (televize, přehrávače DVD, MP3, audiosystémy, přenosné audio, retro audio, radiobudíky, fotoaparáty, fotorámečky, kamery, TV antény, satelitní technika, propojovací kabely a příslušenství)

  • PC, mobily, GPS (GPS navigace, mobilní telefony, paměťové karty, USB paměti, CD, DVD média, tiskárny, notebooky, myši, klávesnice, tablety, kalkulačky, propojovací kabely)

Autor: ELEKTRO EFEKT s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka