Senioři z plzeňského centrálního obvodu se mohou těšit na svůj jarní taneční vínek

Oblíbené taneční setkání připravil pro seniory Městský obvod Plzeň 3 na pondělí 5. března. Jarní společenská událost pro seniory s trvalým bydlištěm na území centrálního obvodu začíná v 16. hodin ve velkém sále KD Peklo. K tanci a poslechu zahraje opět taneční orchestr TO1 pana Miroslava Novotného.

Jarní servisní akce AUTO CB

Oblíbené taneční setkání připravil pro seniory Městský obvod Plzeň 3 na pondělí 5. března. Jarní společenská událost pro seniory strvalým bydlištěm na území centrálního obvodu začíná v16. hodin ve velkém sále KD Peklo. Ktanci aposlechu zahraje opět taneční orchestr TO1 pana Miroslava Novotného.

„Taneční jarní vínky se unás na obvodě staly již tradicí trvající téměř dvě desetiletí, kterou zavedl jeden zprvních porevolučních starostů třetího plzeňského obvodu Bohumil Kulhánek,“ prozradil starosta MO Plzeň 3 Radislav Neubauer.

Mezi seniory je otaneční vínky velký zájem, návštěvnost se pohybuje okolo tří stovek lidí. Vstup na akci je zdarma, sál bude přístupný od 15:30 hodin.

„Srdečně zveme všechny seniory třetího plzeňského obvodu, kteří se chtějí setkat vpříjemném prostředí se svými přáteli, zatančit si nebo si jenom poslechnout hezkou hudbu," zve starosta Neubauer.

Drobné květinové překvapení čeká na ženy také letos.

Autor: Úřad městského obvodu Plzeň 3 Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
st 21.02.2018 10:41



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka