Ski&Bike Špičák: Rekordní výška sněhu, všechny sjezdovky v nejlepší kondici a o víkendu testování lyží zdarma

Rekordní výšku sněhové pokrývky, srovnatelnou se zimou v sezoně 2005/2006, má v těchto dnech šumavský Ski&Bike Špičák. “Na sjezdovkách leží mezi 80 až 110 centimetry sněhu. Letos patříme mezi pár českých areálů, ke kterým byla příroda opravdu štědrá a nemůžeme si na sněhový příděl zatím vůbec stěžovat,“ říká k aktuálním podmínkám provozní ředitel Ski&Bike Špičák Vladimír Kasík.

Jarní servisní akce AUTO CB

Sjezdovky po pravidelných úpravách velkého množství v předchozích dnech napadaného sněhu a jeho slehnutí vydrží po celou dobu lyžování ve výborném stavu. „Z pohledu měst a níže položených míst je to asi dost těžko uvěřitelné, ale my na Špičáku zažíváme zimu, jaká tady dlouho nebyla,“ dodal Kasík.

V sobotu 27. i v neděli 28. ledna ve středisku nabízejí testování lyží (Rossignol), včetně závodních modelů, zdarma. Lyžaři budou potřebovat jenom průkaz totožnosti. Jinak se o víkendu opět nekonají žádné akce a všechny sjezdovky jsou volné bez omezení jenom pro veřejnost. Čekací doby na lanovku nejsou v pracovních dnech vůbec žádné, o víkendu v řádu pár minut.

Další aktuální info na www.spicak.cz.

Autor: Tereza Martinovičová Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka