ŠKODA AUTO stala partnerem projektu Největší momenty českého sportu

ŠKODA AUTO navazuje na úspěšné partnerství s Českým olympijským výborem a národními reprezentacemi v jednotlivých sportovních odvětvích

Cílená propagace v Plzni

Mladá Boleslav, 17. července 2018 – Úspěšná spolupráce mezi mladoboleslavskou automobilkou a Českým olympijským výborem trvá již čtvrtstoletí. Právě na jejím základě se ŠKODA AUTO stala partnerem projektu, který nese název Největší momenty českého sportu. Unikátní projekt vznikl u příležitosti stého výročí od založení Československa a připomene historické momenty našeho sportu.

„ŠKODA AUTO dlouhodobě podporuje sportovní akce jak světového, tak i lokálního charakteru. Mezi její nejviditelnější aktivity tohoto typu patří spolupráce s Českým olympijským výborem. Partnerství s národními reprezentacemi na letních i zimních hrách je odrazem naší víry ve špičkové výkony, výdrž, vůli po vítězství i týmového ducha. Jsme rádi, že můžeme být součástí projektu, který celému národu znovu připomene nejslavnější sportovní momenty české a československé historie,“ vysvětluje zapojení české automobilky do projektu vedoucí marketingu ŠKODA AUTO Česká republika Petr Janeba.

Organizátorem akce nazvané Největší momenty českého sportu je Česká unie sportu, za podpory Českého olympijského výboru a České obce sokolské. Základní částí projektu je anketa, ve které vybírá veřejnost z deseti sportovních úspěchů svůj nejoblíbenější moment z každé dekády. Jejich nominace budou oznámeny každé pondělní odpoledne v pořadu Otakara Černého „Sportovní momenty 1918-2018,“ a to ve vysílání ČT Sport. Dále pak na webu projektu www.momentysportu.cz.

Hlasování o nejúspěšnějším momentu první dekády (1918 – 1928) odstartovalo již 9. července. Každé následující pondělí až do první poloviny září zveřejní Otakar Černý ve vysílání ČT Sport nominaci českých a československých úspěchů dalšího desetiletí. Hlas jednomu z vybraných momentů poslední dekády (2009 – 2018) bude možné přidělit ve dnech 10. až 16. září. O vítězích rozhodne v kombinaci s názorem diváků také odborná akademie, složená z předsedů odborných svazů a spolků, sportovních legend, novinářů a pořadatelů velkých projektů.

Absolutní vítězové všech dekád budou slavnostně vyhlášeni v podvečer 28. září v živém přenosu na ČT Sport. Na něj naváže na stanici ČT 1 slavnostní galavečer, během kterého se představí osobnosti české sportovní scény. Pořad budou moderovat Marek Eben, Libor Bouček, Lucie Výborná a Adela Vinczeová (Banášová).

Mladoboleslavská automobilka podporuje sport v České republice i zahraničí, což dokazuje mj. partnerství cyklistických závodů Tour de France a Vuelta. ŠKODA AUTO však žije nejen cyklistikou, ale i dalšími populárními sporty. Legendární je její spojení s ledním hokejem. Od roku 1992 vystupuje jako generální partner mistrovství světa IIHF a toto partnerství je zapsáno v Guinessově knize rekordů jako nejdéle trvající hlavní sponzoring ve sportovní historii. Podporuje také národní hokejové svazy a ligy. V České republice je oficiálním partnerem české hokejové reprezentace – Czech Team, oficiálním partnerem Českého svazu ledního hokeje – Czech Ice Hockey Team a oficiálním partnerem Tipsport extraligy. V motorsportu pak navazuje na svou 117letou tradici a její tovární tým se úspěšně účastní mistrovství světa WRC2 s vozy ŠKODA FABIA R5. Domácímu rallyovému šampionátu vládne již 4. rokem ŠKODA Motorsport s posádkou Jan Kopecký/Pavel Dresler, ale speciály FABIA R5 nasazuje i řada soukromých týmů s podporou autorizovaných obchodních partnerů.

Pro fanoušky vozů značky ŠKODA

Poznámka redakce: pokud máte zájem o nový vůz ŠKODA, kontaktujte autosalon AUTO CB v Plzni. Zajímá vás nová ŠKODA SUPERB, SUV ŠKODA KODIAQ  nebo ŠKODA KAROQ? Přijďte se na nové modely vozů podívat! 

AUTO CB Plzeň

Kontakty

Nepomucká 487/119
326 00 PLZEŇ 

Telefon: 377 666 666
Email:
 autocb@autocb.cz
Web:
www.autocb.cz
Facebook: Auto CB Plzeň

Autor: AUTO CB, spol. s r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
st 18.07.2018 13:04



0 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka