ŠKODA SUPERB JE VÍTĚZEM HODNOCENÍ ČASOPISU AUTO TEST V NĚMECKU

Vlajková loď značky zvítězila s největším počtem bodů mezi všemi testovanými importovanými vozy

Cílená propagace v Plzni

Mladá Boleslav, 18. července 2018 – Vůz ŠKODA SUPERB získal titul ,Auto Test Sieger 2018. Vlajková loď značky s motorem 2,0 TDI o výkonu 110 kW (150 k) dosáhla mezi všemi importovanými vozy, testovanými německým časopisem Auto Test, nejlepšího výsledku. Zkušení hodnotitelé v uplynulém roce do posledního detailu prověřili a porovnali zhruba 500 vozů.

V čísle 3/2018 německého odborného magazínu Auto Test se ŠKODA SUPERB 2,0 TDI 110 kW (150 k) dokázala prosadit proti silným konkurentům a získala celkem 641 bodů. Elegantní limuzína tak získala zlatou medaili nejen v tomto přímém srovnání, ale zaznamenala zároveň i nejlepší výsledek mezi všemi importovanými vozy, testovanými v uplynulých 12 měsících. List vyzdvihl zejména „nejlepší nabídku prostoru“ a „uživatelsky přívětivý infotainment“. Výsledek: „ŠKODA je premiant ve své třídě, obrovský a velice praktický vůz. Poskytuje příjemný jízdní komfort, dobré jízdní vlastnosti.

„Zisk dalšího ocenění pro model ŠKODA SUPERB, který souhrnem všech vlastností v testu časopisu, Auto Test‘ jasně přesvědčil, nás velice těší,“ řekl Stefan N. Quary, vedoucí oblasti prodeje společnosti ŠKODA AUTO Deutschland GmbH, při předávání cen v Kolíně nad Rýnem.

Auto Test nejlepší vozy posledních dvanácti měsíců v různých kategoriích oceňuje už od roku 2008. Hodnotitelé ročně testují zhruba 500 vozů všech tříd, s nimiž celkem ujedou více než jeden milion kilometrů. Ve srovnávacím testu se hodnotí kritéria jako kvalita vozu a jízdní dynamika, stejně jako hodnota při prodeji ojetého vozu, struktura příplatkových výbav či průběžné provozní náklady. Jedním z hodnotících kritérií je i bezpečnost.

ŠKODA se v tomto prestižním hodnocení řadí mezi sériové vítěze. V letech 2014 a 2015 vyhrála v hodnocení importovaných vozů OCTAVIA COMBI, v roce 2016 byla importovaným vozem s nejlepším výsledkem v testu ŠKODA SUPERB COMBI. V uplynulém roce ale tento prostorný vůz na druhé místo posunul nově zavedený model ŠKODA KODIAQ.

Tip pro fanoušky nových automobilů

Pokud jste fanouškem automobilů značky Škoda ale i všech ostatních vozů různých značek a zajímáte se o automobilový průmysl, doporučujeme vám navštívit e-magazín o nových autech www.autonewsletter.cz. Jestliže patříte mezi prodejce automobilů a sháníte webovou aplikaci pro správu zakázek, navštivte stránky www.autoklient.cz.

Autor: AutoSystem a.s. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
po 23.07.2018 07:30



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka