SOUTĚŽ RUGBY: NEW ZEALAND AMBASSADORS VS ČR

Autosalon Dajbych je opět partnerem ragbyové události roku... a máme pro vás vstupenky! Land Rover a rugby je tradiční spojení, včetně té nejvyšší úrovně – mistrovství světa. Ani my v čechách nezahálíme...

Cílená propagace v Plzni

Land Rover a rugby je tradiční spojení, včetně té nejvyšší úrovně –  mistrovství světa. Ani my v čechách nezahálíme a autosalon Dajbych je opět partnerem ragbyové události roku a máme pro vás vstupenky! 

 VÍCE O ZÁPASE

Ragbyový tým New Zealand Ambassador´s XV. opět v Praze! Již po páté zavítá výběrový tým z Nového Zélandu do Prahy, aby se zde ve středu 26. června utkal s národním týmem v areně RC Tatra Smíchov nedaleko našeho off-road polygonu. Loňská výhra České republiky se zapsala do historie! Bude tomu tak i letos? Nenechte si ujít tento ragbyový svátek!

SOUTĚŽ O VSTUPENKY

Pro několik z vás tu máme 2 vstupenky. Stačí správně odpovědět a mít trochu štěstí při losování. První kolo soutěže do čtvrtka 20. 6. 12:00 na e-mailu soutez@dajbych.cz.

Při šampionátu 2015 předělala divize Land Rover SVO jeden model, ve kterém pohár Webba Ellise celých 100 dní putoval v rámci turné po Británii. Jaký? 

  1. Defender

  2. Discovery

  3. Velar

ODPOVĚZ

Autor: Autosalon DAJBYCH Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
út 18.06.2019 13:21



3 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka