SPECIÁLNÍ EDICE CITROËN C3 ELLE : STYLOVÝ MĚSTSKÝ VŮZ

Modelová řada Citroën C3 se rozšiřuje o novou speciální edici Elle. Tato moderní městská verze je určena pro všechny, kdo touží po stylovém a osobitém autě.

Cílená propagace v Plzni

Citroën C3 Elle, který je výsledkem partnerství sčasopisem Elle, má karoserii v odstínu Bílá Banquise ve spojení se střechou v exkluzivním odstínu Sable. Při pohledu zvenku se C3 odlišuje rovněž novými barevnými prvky v odstínu „Cherry Pink“, speciální fólií na střeše a čtyřpísmenným nápisem odkazujícím na logo Elle. Další nové barevné prvky lze nalézt uvnitř vozu. Citroën C3 Elle je dodáván s šedým čalouněním s prošitím v odstínu „Cherry Pink“, a lemováním palubní desky ve stejném provedení. Citroën C3 Elle vycházející z verze výbavy Feel a nabízí celou řadu užitečných technologií, které zvyšují bezpečnost jízdy. V sérii má navíc mlhová světla, kola 16“ a elektricky ovládaná zadní okna. C3 Elle je k dispozici s benzínovým motorem PureTech 82 MAN a s dieselovými motory. V České republice je možné si vozy objednat od března, cena začíná na 299900 Kč.

Citroën C3 začíná rok 2018 stylově. Nejprodávanější vůz značky Citroën, který se na trh dostal vlistopadu 2016 a prodalo se ho již více než 230000 kusů, zdůrazňuje svou ženštější stránku a představuje novou speciální edici Citroën C3 Elle. Tento elegantní, stylový a městský vůz je koncipován v duchu časopisu Elle, který je měřítkem ve světě módy a udávání stylu. Citroën je partnerem magazínu Elle vrámci Fóra Elle Active.

Citroën C3 je univerzální městský vůz s výraznou osobností, který je ve svém segmentu jedinečný svým tvarem a odvážným stylem. Speciální edice C3 Elle tyto charakteristické vlastnosti ještě prohlubuje a značka očekává, že takto přitažlivost modelu C3 ještě více posílí. Zákazníci C3 oceňují především technologie a možnosti úprav na míru.

Stručně řečeno Citroën C3 Elle nabízí:

  • Odstín karoserie Bílá Banquise spojený již vzákladní výbavě s exkluzivní dvoubarevnou střechou vodstínu Sable, lesklá černá vnější zpětná zrcátka a zcela nové barevné prvky vodstínu „Cherry Pink“, které se objevují na lištách kolem mlhovek, kolem prvků Airbump® a na lepicích fóliích na zadních postranních okénkách;

  • Štítek se jménem partnera „ELLE“ na předních dveřích a speciální provedení střední části střechy (za příplatek), které podtrhují potenciál personalizace exteriéru;

  • Vzhled interiéru ladící s exteriérem, použití stejného odstínu „Cherry Pink“ u podšití šedě melírovaných sedadel a na liště kolem palubní desky;

  • Řada výkonných a úsporných motorů, jak benzínových PureTech, tak dieselových Blue HDi;

  • Příkladný komfort, díky němuž je každá cesta příjemným zážitkem;

  • Ceny začínající na 299900 Kč a 5 let záruky vceně.

1. CITROËN C3 ELLE: STYLOVÝ A ELEGANTNÍ

  • SETKÁNÍ DVOU SVĚTŮ UDÁVAJÍCÍCH TRENDY

Citroën C3 Elle se v souladu s mottem značky „Inspired by You“ obrací na zákazníky, kteří hledají moderní osobitý vůz nabízející odvážný design, komfort a moderní technologie.

Citroën C3 Elle se inspiroval aktivními ženami a jejich životním stylem, je to svěží, barevný vůz, zněhož čiší energie. Tato speciální edice je výsledkem spolupráce dvou skvělých francouzských značek, které spojují stejné hodnoty elegance, optimismu a snahy zjednodušovat každodenní život. Moderní a dynamická C3 je ideálním vozem, chcete-li si užít město stylově a energicky.

Tyto hodnoty Citroën sdílí se značkou Elle vrámci společného partnerství. Dalším aspektem této spolupráce je Fórum Elle Active, jehož cílem je zlepšit postavení žen na trhu práce. Na tuto akci byla loni vbřeznu pozvána i generální ředitelka společnosti Citroën Linda Jackson.

  • ŽENSKÁ ELEGANCE

Praktický kompaktní pětidveřový vůz s pěti dveřmi sne příliš velkou délkou (399 cm) si zachovává velkorysé křivky a grafický podpis, což z něj činí trendový model s jedinečnou osobností, kterou ještě posiluje silný potenciál personalizace Pack Color „Elle“.

Navenek se Citroën C3 Elle prezentuje vedvoubarevné verzi, kterou si vybírá 60 % kupujících C3. Střecha vodstínu Sable je exkluzivním prvkem této speciální edice. Již vzákladní verzi je vůz opatřen karoserií vodstínu Bílá Banquise a leskle černými vnějšími zpětnými zrcátky. Dále jsou k dispozici čtyři další odstíny karoserie: Černá Perla Nera, Sable, Šedá Platinum a Šedá Aluminium a druhá varianta střechy: Černá Onyx.

Citroën C3 Elle je nabízen s koly 16" smožností objednání litých kol (příplatková výbava), eloxované barevné prvky vodstínu „Cherry Pink“ se objevují i na lištách kolem mlhovek, kolem prvků Airbump® a na lepicích fóliích na zadních postranních okénkách.

Vzhledově upoutá na voze Citroën C3 Elle i specifický grafický prvek na střeše sbarevnou lištou a hliníkový znak složený ze 4 písmen odkazující na slavný ženský časopis, který je umístěný na obou předních dveřích.

Kabina vozu Citroën C3 Elle je pojat nově, ve stylu „Elle“, který posiluje soulad mezi zpracováním barev a materiálů interiéru a exteriéru. Tým designérů vedla Hélene Veilleux, která ve společnosti Citroën řídí oddělení barev a materiálů. Interiér je inspirován nábytkářstvím a cestováním, je propracovaný, svysokou úrovní kvality, hlavice řadicí páky a volant mají kožený povrch. Horizontálně koncipované čalounění sedadel je vodstínu Šedá Curitiba sprošitím vodstínu „Cherry Pink“, šedá palubní deska s lištou rovněž veloxovaném odstínu „Cherry Pink“ podtrhuje pocit pohodlí a prostornosti. Přední i zadní koberečky jsou opatřenylemovkou „Cherry Pink“ a štítkem „ELLE“.

2. CITROËN C3 ELLE: POHODLNÝ VŮZ URČENÝ DO MĚSTA

  • PROGRAM CITROËN ADVANCED COMFORT®

Citroën vytvořil ve voze řady C3 Elle velmi pohodovou atmosféru pro všechny, kdo se chtějí na palubě vozu C3 cítit jako doma. Ihned po nastoupení získáte pocit pohody díky vizuálně i reálně pohodlným sedadlům. Citroën C3 Elle nabízí důmyslné velkorysé úložné prostory včetně odkládací schránky před sedadlem spolujezdce o objemu 6,25 litru a zavazadlového prostoru o objemu 300 litrů.

Speciální edice Citroën C3 Elle, který vychází znejvyšší verze výbavy Feel, je standardně vybavena řadou užitečných technologií, které usnadňují řidiči život a přispívají k bezpečnější jízdě. Vrámci příplatkové výbavy je kdispozici: dotykový sedmipalcový displej, Citroen Connect rádio + 6x repro, automatická klimatizace, el. vyhřívaná a sklopná vnější zpětná zrcátka, parkovací asistent, panoramatická střecha a litá kola 17“.

  • ÚČINNÉ MOTORY

C3 je zárukou pohodlí a radosti zřízení. Vůz odfiltrovává veškeré nerovnosti a hluk zokolí a posádka se vněm cítí jako vbavlnce.Speciální edice Citroën C3 Elle je vnabídce svýkonnými a úspornými motory.

Zákazníci mají na výběr benzínový motor PureTech 82 MAN a nebo dieselový motor BlueHDi o výkonu 75 i 100 ksmanuální převodovkou.

Jde o originální stylový a pohodlný vůz určený do města, který odpovídá image aktivních čtenářek časopisu Elle.

Tip pro fanoušky nových automobilů

Pokud jste fanouškem automobilů značky Citroën ale i všech ostatních vozů různých značek a zajímáte se o automobilový průmysl, doporučujeme vám navštívit e-magazín o nových autech www.autonewsletter.cz. Jestliže patříte mezi prodejce automobilů a sháníte webovou aplikaci pro správu zakázek, navštivte stránky www.autoklient.cz.

Fotogalerie
Autor: AutoSystem a.s. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka