Srpnová kola na Špičáku: Premiéra závodu 4 X a hned za umělého osvětlení

Sportovní areál Ski&Bike Špičák připravil na poslední srpnovou sobotu 26.8. 2017 závod ve fourcrossu (neboli 4 X). Pořadatelé se rozhodli závodní premiéru této disciplíny na šumavském Špičáku navíc zatraktivnit jízdou po osvětlené sjezdovce Spodní Šance. Start jednotlivých rozjížděk totiž začíná až v 19 hodin a finálové jízdy se pojedou dokonce od 21 hodin. Účast není podmíněna žádnou závodnickou licencí, přihlásit se tak může prakticky každý cyklista, který si chce premiérový 4 X na Špičáku vyz

Cílená propagace v Plzni

Závodní trať bude připravena k tréninku už od sobotních 12,00 hodin do 19,00 hodin, kdy startují první vyřazovací jízdy mužů a žen. Ke startovací rampě (sklopné zařízení pro hromadný start) vyveze cyklisty vlek (kotva, v ceně startovného = 200,- Kč). Do finále postoupí 4 nejlepší v obou kategoriích. Mimo „čest a slávu“ získají první tři v celkovém pořadí i celosezonní volnou jízdenku do bikeparku Ski&Bike Špičák pro rok 2018 a věcné ceny. Od 22 hodin pak začíná závodní párty (i pro nezávodníky).

Pořadatelé doporučují, aby se zájemci hlásili do závodu online přes web Špičáku (www.spicak.cz). Přihlásit se ale lze samozřejmě až v sobotu na místě.

Autor: Tereza Martinovičová Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka