Start - mnohostranné využití bez doplatku

Start je řada odlehčených invalidních vozíků s křížovým rámem, který umožnuje jednoduché složení a rozložení. Vozíky jsou všestranné, téměř bezúdržbové a plně hrazené zdravotní pojišťovnou, nebo jen s mírným doplatkem.

Cílená propagace v Plzni

Start - mnohostranné využití bez doplatku

Start je řada odlehčených invalidních vozíků skřížovým rámem, který umožnuje jednoduché složení a rozložení. Vozíky jsou všestranné, téměř bezúdržbové a plně hrazené zdravotní pojišťovnou, nebo jen smírným doplatkem.

Start M2 Effect je lehký, všestranný a téměř bezúdržbový vozík plně hrazený zdravotní pojišťovnou. Při výběru máte k dispozici 6 barev rámu, za které nebudete nic doplácet. Podnožky můžete v případě potřeby odklopit stranou nebo odejmout, aby vám nepřekážely při přesunech. Vozík je vhodný i pro uživatele po amputaci na dolních končetinách, u kterých dochází při sedu na vozíku k posunu těžiště dozadu. Běžně nastavený invalidní vozík je pro ně nestabilní a má tendenci k překlápění. K dispozici je mnoho doplňků, s jejichž pomocí se tento vozík stane vaší optimální pomůckou.

Start M3 Hemi je navržen pro vybavení uživatelů po cévní mozkové příhodě Díky malé přední výšce sedu a většímu prostoru pro nohy můžete ovládat vozík také pomocí nohy, když jednu podnožku odejmete Vozík má velkou škálu volitelného příslušenství jako je jednoruční pohon, brzdy ovládané pouze jednou rukou nebo područky se žlábkem a se zakončením pro polohování dlaně a prstů.

Start M5 Comfort nabízí v této kategorii nadstandardní komfort a možnosti nastavení, a to s minimálním doplatkem. Je konstruován podle vašich přání a nabízí celou řadu přizpůsobení právě vašim potřebám. Přesné nastavení těžiště mu přidává vlastnosti vozíků pro aktivní uživatele, odklonem zadních kol může získat aktivní vzhled, stabilitu a bude snadno zatáčet. Nastavení sklonu sedu a přizpůsobení předních vidlic zajišťuje směrovou stabilitu a výbornou ovladatelnost.

Start M4 XXL je model s největší nosností mezi našimi odlehčenými vozíky. Se svým zdvojeným křížem a zesílenými zadními koly je dimenzován až na 160 kg. Optimální je tento vozík doplnit zádovou stabilizační rozpěrnou tyčí - zabrání deformaci zádové opěry, ale neomezí funkci skládání. Adaptér zadního kola umožňuje nastavení těžiště přesně podle toho, jak chcete být aktivní.

Vše a mnohem více se dozvíte na mujvozik.cz.

Fotogalerie
Autor: Otto Bock ČR s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka