Starý papír patří do sběru. K Sudovi!

Přivezte ho k nám, my už si s ním poradíme! Udělejte důkladný úklid a najdete jistě mnoho novin, časopisů a dalšího papíru?

Cílená propagace v Plzni

Kovošrot Suda vykupuje starý papír i kovový odpad 

Vykoupíme od vás i celé šanony a další nesnadno recyklovatelné papírové sestavy. K nám se můžete vypravit s veškerým papírem – od starých časopisů, knih, novin až po nepotřebné kartony či lepenky. Mezi největší zákazníky díky této službě patří kanceláře, obchody, školy i školky, ale papírový odpad prodávají i jednotlivé domácnosti. Zbavíme vás ovšem i kovového odpadu. 

Zájem o ekologickou likvidaci stoupá

Čím dál více lidí zodpovědně třídí papír. U nás se nejen postaráme o jeho likvidaci, ale za starý papír vám zaplatíme!

Vykupujeme i staré železo.

Veškeré nepotřebné železo jako jsou různé plechy, dráty, stříhaný železný odpad ale také ocelové třísky, bojlery, pračky nebo automory od vás vykoupíme za zajímavé ceny. Železný šrot vykupujeme již 25 let a pomůžeme i vám. Kromě železa vykupujeme litinu, měď, bronz, mosaz, hliník, zinek, olovo, nerez, nikl, mangan, hliníkovo-železná lana a další slitiny kovů.

Sběrné suroviny KOVOŠROT SUDA vykupují tyto materiály:

železo, litina, měď, bronz, mosaz, hliník, zinek, olovo, olověné akumulátory, baterie, nerez, nikl, motory, elektromotory, mangan, špony ze všech materiálů, chladiče, kabely, chladiče, al/fe lana a veškeré ostatní slitiny kovů. Máte zájem prodat jiný typ kovového šrotu? Kontaktujte Kovošrot Suda a zjistěte si aktuální výkupní ceny!

Firma Kovošrot Suda má tradici od roku 1991

Zabýváme se výkupem, tříděním a zpracováním veškerého kovového či železného šrotu. Upravený kovový šrot je připraven pro zpracování v hutích. Máte doma nebo ve firmě zbytečný železný či kovový odpad? Prodejte ho do sběrných surovin!

Nabízíme své služby od pondělí do soboty ve dvou pobočkách v Plzni - Křimicích a Nýřanech. Plzeňská provozovna je pro potřeby firemních zákazníků vybavena železniční vlečkou. Můžeme podle vašich časových možností vyzvednout odpad přímo u vás. 

Kudy k nám?

Kovošrot Suda, Nádraží Plzeň - Křimice
Kovošrot Suda, Na Lazarce, Nýřany
Kovošrot Suda, Prvomájová 31, Plzeň - Křimice

KOVOŠROT SUDA s.r.o.
Křimice 556
Plzeň - Křimice 322 00

E-mail: info@sudasrot.cz
Telefon: +420 377 822 990
Mobil: +420 602 115 122
Web: www.kovovysrot.cz
Web: www.kovosrot-suda.cz

Autor: KOVOŠROT SUDA s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka